15 reacties op “Het Groene Goud

 1. Hai Dick,

  De boomkikkertjes komen al op veel meer plekken voor in de AWD, maar die plekken kun je eigenlijk alleen ’s nachts vinden. Als je ze op zicht moet vinden, wordt het gewoon erg lastig.
  Je laat hier wel een hoop leuke beelden zien. Fijn toch als je regelmatig een bezoekje kunt brengen en zo je kansen op dit soort platen kunt vergroten. Hoewel je veel mooie laten hebt gemaakt in 2016, is je eerste foto toch de kers op de taart. Zo willen we hem allemaal wel hebben. Super.

  Groet,
  René

  Like

 2. Geweldig mooi en ontzettend leuk. Je schrijft fijn droogkomisch, en sommige platen zijn ook om om te grinniken buiten dat het juweeltjes zijn. Ik kan het eigenlijk niet vaak genoeg zeggen: genoten!

  Liked by 1 persoon

 3. Zo ,jij hebt je boomkikker foto’s opgespaard om er 1 geweldige blog van te maken. Wat zitten er prachtige foto’s bij,zoals Epke kikker en de 2e foto van de miniserie jeugdige activiteit, die ogen springen er heel mooi uit en ook de kleuren en de achtergrond zijn top. Uit Koers vind ik ook een mooie actiefoto. Het was deze zomer ook weer genieten van de grotere en de hele kleine boomkikkertjes. Wel vreemd dat ik de ene week veel kleintjes zag en een week later niet een meer…..verstoring?…
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Geweldig wat een leuke en mooie foto’s ! Inderdaad leuk om ze eens in allerlei posities te zien en dan vooral Epke is grappig en de uitkijkpost is ook top ! Echt leuk om te zien, groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 5. Op de eerste foto op de braam is wel heel goed te zien hoe klein zo’n boomkikkertje eigenlijk is. Een heel leuke serie met heuse klauter – en hangpartijen. En inderdaad is dat een stuk aantrekkelijker om te zien dan gewoon op een blaadje. Je hebt waarschijnlijk heel erg geduldig moeten zijn om dit soort foto’s te maken.

  Like

 6. Prachtige serie met een hele toepasselijk titel 🙂
  Inderdaad kan je een boomkikker op een tak of blaadje op meerdere plekken fotograferen maar wat jij hier laat zien is erg leuk. Leuke actie momenten in het klimmen hahahahaha…. Ik had dit jaar ook graag gewild maar het kwam er niet van. Als je uitnodiging nog staat dan gaan we volgens jaar een keer samen. Hier heb ik in ieder geval weer van genoten :_)
  Groetjes, Helma

  Like

  • Ja, die uitnodiging staat nog, Helma. Begin augustus is dan voor de boomkikkertjes de beste tijd, maar voor die tijd kom ik nog een keertje naar West-Friesland (mei?).

   Like

 7. Wat een gave serie van de groene boomkikker Dick
  fantastische platen..heb dit jaar is het er bij mij niet van gekomen!!
  Gebruik jij ook een Olympus!!!! wat leuk, dat wist ik helemaal
  niet, ik zag je voorbij komen op World wide shooters van Olympus!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s