10 reacties op “AWD Augustus

 1. Een prachtige serie, altijd genieten in de AWD er is zoveel moois te zien en jij komt op plekken waar ik meestal niet kom. Vanwege de afhankelijkheid van openbaar vervoer gaan we meestal naar ingang Zandvoortselaan.

  Like

 2. Zoals altijd heb ik weer zitten genieten van je foto’s en commentaar, de roodborsttapuit; mn favoriete vogel altijd druk in de weer en mooi om te zien, de grote bloedbij; super mooi vastgelegd, de eierleggende sprinkhaan; heel bijzonder, de keizersmantel; wat een prachtige vlinder ! Ook de andere opnames zijn prachtig, groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 3. Weer even terug in de tijd maar je laat prachtige beelden zien. De zuringspanner heb ik dit jaar om een of andere reden niet gezien. Verder mooie vlinder en libellen foto’s. Sprinkhaantje is ook leuk en de zingende roodborsttapuit heb je ook prachtig. Boomkikkertje mag niet ontbreken in augustus. Keizersmantel heb je ook mooi, ik heb hem ook gezien,maar ze waren veel minder talrijk dan vorig jaar. Ik vind dat je de bloemetjes op een erg mooie manier hebt vastgelegd, daar ben ik niet zo goed in.
  groetjes Ghita

  Like

 4. Allereerst (voor ik het vergeet) jouw lantaarntje is een pantserjuffer … welke zou ik moeten opzoeken. Misschien de “gewone”
  sjiek hoor, een keizersmantel … Daar zou ik wel heel enthousiast van kunnen worden. RBT staat er prima mooi op. Een boompad, is dat niet zoiets als een boomkikker? Maar dan lelijker. Zuringvlindertjes heb ik al in geen jaren gezien hier .. Vreemd eigenlijk want het is toch best een opvallend beestje.

  Like

 5. Hoi Dick,
  prachtige platen laat je zien ondanks het zonnige weer. Ik vind de zuringspanner altijd heel erg mooi maar ben dit jaar helaas heel weinig (door omstandigheden) in de AWD geweest. Dat wordt volgend jaar echt resoluut anders hihi…. De Eierleggende sprinkhaan vind ik geweldig! Wat een mooi moment kon je daarvan vastleggen. Natuurlijk ook de keizersmantel en de andere libellen en kikkers en spin zijn super om te zien. Echt een heel mooi en variabel blog.
  Groetjes Helma

  PS ik sprak vandaag mijn collega en die had jou lens gekocht. We hebben het dus even over je gehad *grinnik*.

  Liked by 1 persoon

 6. Hai Dick,

  Hele mooie serie beelden zo achter elkaar. Een prima reclame voor de AWD.
  Erg knap dat je zoveel juffertjes en vlinders op het midden van de dag hebt kunnen fotograferen. Uiteraard zullen de meeste exemplaren weggevlogen zijn voordat je af kon drukken, maar dit is toch wel een prachtig resultaat. Bij mij blijven ze eigenlijk nooit zitten als ik ze op die tijdstippen probeer te fotograferen. Ik vind wel de kleuren bij de tijgerspin een beetje vreemd, net of je een beetje te ver bent doorgeschoten tijdens het bewerken. Zonde, want de plaat p zich is erg fraai.

  Groet,
  René

  Like

  • Hoi René,

   dank voor je kritische opmerking 😉 Je hebt gelijk dat dit niet helemaal natuurgetrouw overkwam. Ik denk enkel een kwestie van witbalans, want verder heb ik er niet heel veel aan gedaan. Ik heb er een betere (hoop ik, denk ik) uitvoering voor in de plaats gezet.
   Wat de juffertjes betreft: als je rustig op je plekje blijft zitten (bij de boomkikkers in dit geval) dan komen ze gewoon even meekijken… en soms blijven ze lang genoeg zitten om een plaatje te componeren.

   Groet, Dick

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s