3 reacties op “Op Insectenpad

 1. Hoi Dick,
  Soms zijn er onverwacht aantrekkelijke natuurgebiedjes binnen handbereik. Het Haarlemmermeerse Bos is prettig dichtbij. Ik denk dat als je er in een ander jaargetijde komt er wellicht nog veel meer te zien is, vooral als er veel bloemen zijn. Van de bloemen die je hier laat zien vind ik de bernagie door compositie en kleuren het mooist. Misschien vind je de oogst aan insecten op het insectenpad wat mager, maar degenen die er wel waren staan er toch mooi op.
  Een gebiedje om te onthouden.
  Groet, Kees

  Like

 2. Stuk voor stuk mooie plaatjes maar de boslathyrus, de beemdkroon en het muntvlindertje springen er voor mij uit en dan vooral om de mooie, softe achtergrond, heel erg mooi vastgelegd. Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  dit is dan ook echt weer een prachtig blog en daar moet je die zweet “strengels” maar voor over hebben whahahaha… wij al bezoekers willen graag mooie foto’s zien en daar overtref je je steeds iedere keer weer mee 😉
  Werkelijk prachtige platen die een lust zijn voor het oog. Mooie zachte kleuren en achtergronden en ook de details die je vaak in je foto’s hebt zijn geweldig mooi. De foto’s van de Wilde Cichorei met de zweefvlieg zijn ronduit schitterend maar ook je andere foto’s zijn super om te zien. ik heb hier weer heerlijk van genoten. Klasse!

  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s