6 reacties op “Niet Altijd Feest

 1. Mooi blogje met nog zomerse foto’s,de laatste foto vind ik heel schattig. De tweede rugstreeppad foto is goed geslaagd, en ook de vlindertjes vind ik er prachtig op staan. Van die fladderaars hebben we er dit jaar te weinig gezien, helaas.
  Gaaf de harkwesp, die heb ik gezien,maar niet op de foto kunnen zetten.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Geweldig wat een mooie plaatjes weer, de spitser aan het begin; zo scherp en alert vastgelegd, de vlinders en dan vooral de Keizersmantel en ook het frontaaltje heel origineel. Ik heb het idee dat alle dieren inclusief de insekten je al herkennen en daarom stil blijven zitten voor een mooie shot, ik heb weer zitten genieten van je plaatjes , je andere blogs heb ik nog niet bekeken je gaat ook zo hard ! Groetjes Adria

  Like

 3. Hoi Dick,
  Damherten fotograferen vraagt wel om bijzondere omstandigheden of momenten. Jouw tweede foto is daar een mooi voorbeeld van. Bruine kikkertjes en padjes zijn vaak heel beweeglijk, anders dan veel kleine boomkikkers. Het voelt dan goed als je er een mooie plaat van hebt kunnen maken. De vlinders staan er mooi op. Het zijn er dit jaar dan wel niet zo veel geweest, de soorten die er waren werkten toch redelijk vaak mee.
  Groet, Kees

  Like

 4. Heerlijk die soortenrijkdom in de AWD en in dit log, zo is er voor elk wat wils. Het portret van de spitser vind ik beeldschoon. De harkwesp kende ik nog niet en mooie foto’s van de keizersmantel.
  Ik vind je foto’s wel een foto’s om naar te kijken hoor!

  groetjes van Ank

  Like

 5. Hoi Dick,
  de tweede foto van het damhert ofwel het portretje is werkelijk een hele mooie! Jij ziet tenminste nog wat in de AWD. Ik ben er helemaal niet aan toegekomen om meerdere keren naar de AWD te gaan. ik geniet dan ook van je mooie foto’s zoals de rugstreeppad en uiteraard de mooie Keizersmantel. De Harkwesp vind ik heel bijzonder. Volgens mij heb ik die nog nooit gezien maar nu dus wel :D. Ook je groot dikkopje, vuurvlinder en het Icarusblauwtje zijn leuk om te zien. Toch ene heel mooi en gevarieerd AWD blog.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s