4 reacties op “Ooijpolderen voor beginners

 1. Wat een leuke wandeling, en zwarte sternen met jongen fotograferen staat al een tijdje op mijn wensenlijstje, maar soms kom je tijd tekort en voor je het weet zijn de jongen uitgevlogen. Ondanks de afstand heb je toch een mooie serie van de sternen die de jongen voeren.
  Groetjes Ghita

  Like

 2. Hoi Dick,
  Je weet nu waar je zijn moet en wat de (on)mogelijkheden van die plek zijn. Je hebt nu een heel behoorlijke reeks waarnemingsbeelden gemaakt, maar ik kan mij voorstellen dat je meer wilt. Het blijft in ieder geval bijzonder om zwarte sterntjes te zien, want zo vaak gebeurt dat niet.
  Verras ons volgend jaar maar met nieuwe beelden.
  Groet, Kees

  Like

 3. Hai Dick,

  Dat zijn toch best mooie beelden ondanks de afstand. Zie het maar als een mooie verkenningstocht en weet je waar en hoe laat je er moet zijn. Je moet met dit soort dingen gewoon een beetje mazzel hebben en er genoeg tijd insteken. Als je daar een paar uurtje door kunt brengen, krijg je vast de kans op een voedseloverdracht. Toen ik las dat je in de Ooijpolder was, heb ik even gekeken wat de mogelijkheden daar zijn. Daar valt enorm veel te zien en de kans op mooie lepelaarfoto’s is ook wel groot. Jammer dat het zover weg is. Je hebt in ieder geval nu al mooie beelden van de sternen, dat moet je eerst nog maar eens zien te verbeteren.

  Groet,
  René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s