9 reacties op “Groet’n uut Drenthe 2

 1. Wat veel weidebeekjuffers en een mooie gevarieerde serie. Verder gaat mijn aandacht naar die prachtige zonsondergang bij het Holtven, ik ben daar ook wel eens geweest, wandelend vanaf het bezoekerscentrum in Ruinen over een bijna onbegaanbaar pad, maar het was de moeite waard, ik heb daar toen geoorde futen gezien. Verder mooie foto’s van de kleine beestjes, die goudwesp, wat is dat mooi zeg, nog nooit gezien.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Heel vele foto’s maar ook ontzettend veel kijkplezier 🙂
  De weidebeekjuffers vind ik ook een van e mooiste juffers die er zijn en dat komt door de mooie intense blauwe kleur van de mannen. Je hebt daar echt heel veel mooie foto’s van kunnen maken en ook vliegend. De eendagsvlieg is ook prachtig om te zien. De zonsondergang heeft echter mijn hart gestolen. Wat een prachtige en mooie sfeervolle platen zijn dat zeg! Mijn complimenten hiervoor. Ik heb even heerlijk zitten genieten.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 3. heel fraai deze opnames van de weidebeekjuffers. De landschapsfoto’s met het prachtige licht van ondergaande zon vind ik heel erg fraai. Al met al heel veel fraaie opnames van de vele insecten en leuk ook het dodaarsgezin.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 4. Prachtige serie platen van de juffertjes Dick, maar de dodaarzen zijn toch mijn favorieten. Nogmaals de juffers zijn erg mooi, maar relatief makkelijk te fotograferen tov de dodaars Ik vind dat ook wel leuk om mee te laten wegen, zeker omdat het zulke lastige rakkers zijn.
  Top gedaan.

  Groet,
  René

  Like

 5. Hoi Dick,
  Drenthe heeft veel te bieden. Jij hebt in ieder geval veel weidebeekjuffers gezien, wij helaas niet. Je hebt er prachtige beelden tussen zitten. Maar ook met de dodaarzen heb je het getroffen, want zo vaak zie je ze ’s zomers niet, zeker niet met jongen. De macro’s zijn mooi, maar de afsluitende beelden van het Holtveen zijn een schitterende afsluiter. Je gaat vast nog wel eens terug.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s