11 reacties op “Bermtoerisme

 1. Wat je al niet een prachtige foto’s ‘gewoon ‘ in de berm kunt maken…….. zo zie je maar de natuur ligt om de hoek.
  Die ‘winderige’ Margrietjes vind ik TOP!!

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Niet alleen wordt er hier en daar minder gemaaid, het lijkt wel of er meer aandacht wordt besteed aan de natuurlijke bloemenpracht van Nederland. Dat kunnen we alleen maar waarderen. Je lat hier mooi zien hoe lekker je je kunt uitleven met allerlei kleurige bloemen. Opmerkelijk dat het met de insecten – waarvan je verwacht dat ze hierop afkomen – toch iets minder was. Je laat met een hele reeks fraaie opnamen zien hoe goed bloemen zich lenen voor macro.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Goeie morgen Dick,
  de regen klettert hier tegen de ramen dus dan is het zien van deze prachtige bloemenzee echt een weelde. Je wordt dan ook terstond weer vrolijk 🙂 Het is ook erg jammer dat al deze bloemenbermen weg zijn. Gelukkig worden er hier en daar (ja, ook in het Streekbos en Egboetswater hier in de buurt) ook van deze stukjes ingezaaid. Prachtig om te zien. Je foto’s zijn dan ook echt onwijs mooi.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s