8 reacties op “Vogelen in de Egmondermeer

 1. Wat een geweldige serie van de gele kwikstaart, die heeft echt goed meegewerkt en gaaf dat ie je zo dichtbij liet komen zodat jij deze prachtserie kon maken. Ook de tureluur vind ik leuk, die heb ik zelf dit jaar niet mooi kunnen vastleggen. De laatste foto’s van moeder scholkekster met jong vind ik ook heel geslaagd. Mooi vogelblogje
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hai Dick,

  Mooi hoor die zingende gele kwik. Prachtige vogels zijn het en fijn dat vooral het mannetje zo lekker meewerkt. Zo’n mannetje is met zijn fel gele kleur toch echt een heel stuk mooier dan het vrouwtje. Een mooi projectje voor volgend jaar om er eentje op bloeiende bloemen te krijgen.
  Het verbaast mij niet dat je de spreeuw makkelijk kon benaderen. Jonge vogels
  zijn nog niet zo schuw en met dat hekwerk heb je ook weer een aantal fraaie beelden erbij. Maar de jonge scholeksters zijn het fraaist. Die heb je echt zeer fraai weten vast te leggen.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  Je bent lekker bezig geweest. Ook goed voor je sluiptechniek en conditie. Het heeft je wel een heleboel mooie beelden opgeleverd. Voor hetzelfde geld hadden de vogels er vandoor kunnen gaan toen je eindelijk met de nodige moeite een goede positie had gevonden. Jonge scholeksters, gele kwikstaarten en een lekker meewerkende jonge spreeuw hebben zo voor een prima basis voor een aantrekkelijk beeldverslag gezorgd. Volgend jaar opnieuw nu je de locatie kent.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Man, man, man…… wat een onwijs mooi blog!
  Ik ben echt wel lichtelijk (heel vele dus) jaloers op die mooie foto’s van de gele kwik. Werkelijk een supermooie serie heb je daarvan kunnen maken. Ook de jonge scholekster met zijn pluizige staartje is werkelijk schitterend. De jonge spreeuw heb je heel mooi op de foto gezet en vooral die van “Wat nu?” wat een hilarische foto!!! Deze hele serie mag er zijn Dick en ik heb dan ook heerlijk zitten genieten 🙂
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s