11 reacties op “AWD Varia

 1. Mooi geschreven, bedankt dat ik mocht ‘meelopen’, in ieder geval meegenieten. Staat al lang op mijn ‘to do lijstje’ maar ik denk dat het nog maar even moet wachten. Ik verheug op je volgende blog.

  Liked by 1 persoon

 2. Die Gestreepte Goudspanner heb ik toevallig ook laatst voor het eerst gezien en gekiekt! Wat een beeldschone foto van het Mannetjesereprijs! De Witsnuitlibellen heb ik nog nooit gezien net als de Roodbandbeer en de Bosuil, allemaal jaloersmakende foto’s. Die drinken bambi is zo aandoenlijk, zoiets zag ik op mijn allereerste bezoek aan de AWD, een hele dierbare herinnering. Prachtige foto ook van de Sint Jacobsvlinder, dit jaar heb ik er maar eentje ontdekt. De merelfoto’s zijn ook heel mooi en dat naaldje op die voorste paddenstoel vind ik juist wel wat hebben hoor!
  Een heerlijke serie!

  groetjes van Ank

  Liked by 1 persoon

 3. Heel mooi en gevarieerd blogje, de ereprijs met de dauwdruppels is voor mij de allermooiste en ik ben jaloers op jouw witsnuitjes,ik was wel bij die poel,ook in die periode, maar ik zag ze gewoon niet, wel heel erg veel viervleklibellen. Jij had toch behoorlijk wat soorten libellen. Ook mooie vlinders, zelfs mooie nachtvlinders ( daar loop ik toch vaak gewoon aan voorbij). Damhertje met jong is schattig en de schapenzuring heb je mooi, heb ik wel gezien, maar niet op de foto gezet. Heerlijk blogje vol inspiratie voor volgend jaar mei / juni.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Beste Yemrev.

  Met heel veel plezier heb ik je blog gelezen en je prachtige foto’s bekeken. Je hebt een prettige vlotte manier van schrijven. Interessant om te lezen. Bedankt.😊😀

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  Dat is toch weer een knappe collectie. De goudspanner, mi-vlinder en roodbandbeer springen er voor mij direct uit. Bijzondere soorten die ik nog nooit gezien heb. Wat de libellen betreft heb je ook al niet te klagen. Witsnuitlibellen heb ik wel gezien maar van te ver weg om de soort te herkennen, laat staan om te kunnen fotograferen. Je was er vroeg bij met het damhertje, voor mij kwam de eerste op 11 juni.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 6. Hai Dick,

  Ik zie dat ik tijdens mijn vakantie behoorlijke wat blogjes gemist heb. Ik heb ze allemaal even bekeken, maar geef hier maar 1 reactie op alles dat ik gezien heb.
  Opvallend is natuurlijk de bosuil. Prachtig moment daar en mooi vastgelegd.
  De hoeveelheid toppers is behoorlijk groot in al die blogjes. Echter het blog “Avondvierdaagse” bevat erg veel bijzondere beelden. De slak in de schemering is er eentje van. erg mooi gedaan. Maar heel veel beelden in dat blog zijn top. Het mooie licht speelt zeker mee en je hebt in behoorlijk wat gevallen een prachtig standpunt gekozen of het juiste diafragma. Erg inspirerend allemaal.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 7. Weer heel mooi om te zien en ik heb er weer veel van opgestoken , vooral de libelle’s krijgen steeds meer mn interesse ; heb nu ook een vennetje gevonden waar veel verschillende soorten rondvliegen , nu nog een mooie ochtend….. Voor mij is de ereprijs de topper van deze blog, mooi zacht van kleur ! Weer bedankt voor het laten zien van deze mooie foto’s , groeten Adria

  Like

 8. Dit is dan toch echt weer heerlijk genieten hier. Je bent in ieder geval al meer in de AWD geweest dan ik maar dat kan al gauw natuurlijk als je er zo vlakbij woont 😉 De witsnuitlibellen vind ik echt heel mooi maar ook de Schapenzuring. Prachtig kleur heeft zie zeg! Ook die roodbandbeer is een plaatje. Ik ben wel lichtelijk (dus hele erg) jaloers op die bosuil in die boom. Die staat werkelijk al eeuwen op mijn lijstje maar het enige wat ik tot nu heb aangetroffen zijn lege bomen 😦
  Ook al je andere foto’s zijn gewoon hele sfeervol en dit is dan ook genieten.
  Groetjes, Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s