11 reacties op “Avondvierdaagse

 1. O genieten die foto’s slak is idd erg mooi. Dat gouden uur doet het goed. En volgens mij heb je toch wel een vierdaagse afgelegd.

  Like

 2. Die avondvierdaagse heeft jou toch wel mooie prijzen opgeleverd, foto’s in het gouden licht. Het slakje in het donker springt er voor mij uit, dat is echt een topper, verder vind ik van dag 1 de gras foto’s heel mooi, van dag 2 naast de slak ook de vlieg en varen en de braambloesem in de lichtjes. Dag 3 heeft voor mij de st. Jansvlinder als favoriet en dag 4 en 5, de st jansvlinder op de orchis en de eenzame soldaat. Wat een serie…….

  Liked by 1 persoon

 3. Een indrukwekkende reeks! De beelden met dierlijk leven spreken mij over het algemeen meer aan dan degene met puur plantaardige onderwerpen. Dat heb ik mijn hele leven al. De foto van de wijngaardslak is echt een voltreffer, de beelden van de St. Jansvlinder vind ik ook heel geslaagd. Het ‘skelet” van de sabelsprinkhaan vind ik een bijzondere vondst, die je maar zelden zult doen. Uniek.
  Van de bloemen scoort de boterbloem bij mij het hoogst.
  Ondanks de grote hoeveelheid beelden verveelde het geen moment.
  Groet, Kees

  Like

 4. Een kromlijfje is inderdaad lelijk, dat moet ik toegeven, maar ze zijn wel heel grappig. Vooral die “tong” die altijd uitsteekt maakt het koddig. Daar had je beter gebruik van kunnen maken. De braam met bokeh is echt prachtig. De slak is geweldig goed, moet je bij gelegenheid vaker proberen.
  Een vervellingshuid van een sprinkhaan heb ik nooit gevonden, mazzeltje.
  Het eenzame soldaatje is ook heel mooi en het hazepootje, kende ik ook niet maar mooi plantje.

  Liked by 1 persoon

 5. Werkelijk een prachtige serie Dick en daar had ik ook graag wat tijd voor over 🙂
  Die vervelling van de sprinkhaan vind ik toch wel uniek hoor. Nog nooit gezien.
  En euhhh…. ………je uitgebloeide boterbloem is toch echt nagelkruid!
  Maakt verder ook niet uit want de foto’s zijn echt fantastisch!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s