7 reacties op “Drukte in het Duin

 1. Hoi Dick,
  Het was wel een lekker begin van de dag dat je een bosuil kon spotten. Het leven in de AWD dat je deze keer de revue laat passeren is weliswaar vertrouwd maar beslist de moeite van het bekijken waard. Op gunstige dagen zorgen de baby boomkikkers voor vermaak en af en toe voor goede fotomomenten. Het blijft een uitdaging om er leuke plaatjes van te maken en ik vind dat jouw missie zeker geslaagd is. Juffers en libellen waren er volop. De witsnuitlibellen heb ik hier alleen van een afstand gezien, maar jij hebt er mooie platen van. En tja, die goudvissen. Hopelijk worden ze tijdig weggevangen.
  Prettig weekend, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Bosuil, niet spannend maar toch een mooie ontmoeting. Hangende en klimmende boomkikkers zijn inderdaad leuker maar dat geluk moet je net treffen. Leuke serie geworden. Het is al enkele jaren geleden dat ik een gevlekte witsnuit gezien heb en het is ook bij die ene keer gebleven. De noordse heb ik nog nooit gezien. Erg leuk dat je beiden hebt kunnen vastleggen. Al met al een vruchtbaar dagje met heel wat mooie foto’s.

  Liked by 1 persoon

 3. Wauw, ik ben jaloers op jouw witsnuitlibel. In die periode ben ik ook een paar keer daar bij die poel geweest maar heb hem niet kunnen spotten tussen de vele viervlekken die er volop rondvlogen. De boomkikker werkte ook leuk mee. Ingekaderd vind ik de mooiste uit de rij, gevolgd door de klimmert eronder. Ook de rugzakjuffer is erg mooi, en de stokstaartjuffertjes heb je ook prachtig. De zandloopkever tot slot springt er ook uit, wat een enge kaken heeft ie.
  En het mooie moment met de icarusblauwtjes….tja, weer een heerlijk blogje.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Je hebt er weer een prachtig blog van gemaakt. Hele originele foto’s van de boomkikkertjes, vooral degene die kiekeboe speelt!
  Heerlijk om te lezen en te kijken!
  groetjes, Ditta

  Like

 5. Hoi Dick,
  ik ben gelijk al jaloers op je boomuil!!!! Die staat al jaren op mijn wensenlijstje maar ik tref steeds lege bomen hahahaha…….. Je laat hier werkelijk een prachtige serie zien zeg! Zou je me willen vertellen waar die poeltjes zijn in de AWD???? (mag via mail of Messenger hoor) Niet dat er nu dan nog libellen rondvliegen maar ik zou er ook graag eens willen kijken. Je foto van de Zandloopkever is werkelijk fantastisch! Zo scherp eh zo mooi gedetailleerd. Ook je boomkikkers zijn prachtig om te zien. Ik heb hier echt super zitten genieten. Mijn complimenten.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Prachtig blog Dick. Ik heb genoten van je beschrijving over de boomkikkertjes. Kan me het helemaal voorstellen hoe je je in bochten hebt gewrongen. In elk geval heb je ze in bijzondere poses kunnen vastleggen want meestal is het inderdaad stil zitten in een en dezelfde houding. De andere foto’s zijn ook schitterend. Genieten dus weer. Bedankt.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s