8 reacties op “Vossenjacht in de AWD

 1. Gelukkig was het een fotojacht. Mij geen seconde verveeld met jouw geduld 🙂 Wat een geweldige beelden. Gelukkig hoef ik niet te kiezen, dat heb jij al gedaan met deze fijne, mooie en diverse selectie

  Like

 2. Dat de vossen er tam zijn is alom bekend maar dat levert juist heel fraaie foto’s op. Dat gaat hier nooit lukken want ze zijn enorm schuw en als je er al eens eentje ziet dan is dat hooguit enkele seconden. Een super gave serie waar ik best jaloers op ben.
  De hagedissenserie is ook fraai, vooral het begin. Hoe groot is de kans dat je zo’n flirt moment treft? Ik zou zeggen dat je daar toch wel veel mazzel mee hebt gehad.

  Like

 3. Wat een mooie serie, de hagedissenfoto’s zijn echt top, vooral die van het paartje en de serie van het mannnetje die je hier als kleine foto’s hebt geplaatst. Ook de zonnedauw heb je prachtig, dat is mij nog steeds niet gelukt. En de vos, een bekende mooie vos, wat was haar vacht in mei nog vol, nu ziet ze er een beetje scharminkelig uit. Pracht serie van deze vos die aan het jagen is, mooi in beeld gebracht.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Zo… toe maar!!! Dit is weer een blog met een enorm hoog genietgehalte Dick.
  Je openingsfoto van die hagedis met open bek is werkelijk geweldig maar ook de hagedisjes die daaronder zijn geplaatst. De zonnedauw is ook echt supermooi en daar kan ik ook altijd zo van genieten. De vossenserie mag er ook zijn en ik zou ook meer dan tevreden zijn met zo’n sprong van een vos! Erg mooi!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Opnieuw genoten van een prachtig blog!
  De foto’s van de zandhagedissen zijn top! Maar ook van de libellen heb ik erg genoten en dan als toetje nog de vos…….. heerlijk om te kijken en te lezen!

  Liked by 1 persoon

 6. Hoi Dick,
  De hagedissenpaartijd ligt weer even achter ons, maar voor de liefhebber was er veel moois te zien. Jij hebt ook je portie mooie momenten gehad zie ik hier. De paring begint inderdaad heftig, maar daarna over het algemeen vond ik het een erg kalme bedoening. Ze lagen namelijk doodstil.
  Zo’n vossenjacht van dichtbij bekijken is echt een topervaring. Je stond mooi op de eerste rij om er prachtige platen van te kunnen maken. Zo zie je maar, vossen zijn erg pragmatisch. Ze spannen zich niet in als het eten ze als het ware in de bek gelegd wordt. Voor de afwisseling zelf jagen gaat ze ook goed af.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s