6 reacties op “Weekje Beekbergen 3: Klein maar fijn

 1. Leuk hoor dat kleine spul, bosanemoontjes, dan zijn we toch weer even terug in het voorjaar. Dat groentje is zo’n mooi vlindertje. Wat dat betreft is het in het oosten van het land toch wat rijker aan fauna, veel libellen en vlinders die wij hier niet zien.
  Mooie ontluikend voorjaars blog

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick, Je bent behoorlijk actief geweest o fotogebied. De tijd zal wel omgevlogen zijn. Dat macrowerk je ligt wisten we al, maar met een hele rits fraaie beelden bevestig je het opnieuw. Of het nu bloemen zijn die uitnodigen tot schilderachtige plaatjes, of insecten die je haarscherp vastgelegd hebt, het is een mooie serie geworden die het kijken waard is.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Lekker bezig geweest Dick. Het is te zien aan je foto’s dat macrofotografie je ding is. Je hebt je er echt ingestort. Op het groentje ben ik wel enigszins jaloers. En ook je schilderachtige plaatjes van de sporenkapsels mogen er zijn. Al met al een fraaie serie!

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  ook ik mag heel graag aan macrofotografie doen. Jij laat hier echt hele fraaie en sfeervolle beelden van zien. De bosanemonen had ik ook niet meer verwacht maar je vond er zowaar nog een paar. Foto 6 daarvan vind ik dan ook werkelijk heel erg mooi!
  Op je groentje ben ik best wel jaloers. Deze heb ik ooit een keer gezien (en ja ook op de foto) maar daarna nooit meer gezien. Ook je mosjes zijn heel knap in beeld gebracht. Je hebt je in ieder geval aardig uitgeleefd en dit mag ik ook heel graag zien * e foto’s dan hé hihi……..*
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Prachtig wat een mooie serie weer en idd je macrofoto’s zijn altijd top ! De bosanemonen, het groentje , de naaktslak allemaal heel erg mooi , zo ook de slijkvlieg en de parende langpootmuggen is voor mij het toppertje, groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s