6 reacties op “Weekje Beekbergen 2: Groot Wild en Klein Snoezig

 1. Het blijft jammer dat de eekhoorns in het westen van Nederland, bijvoorbeeld in de AWD, geheel of nagenoeg geheel verdwenen zijn. Gelukkig kan je ze op de Veluwe nog regelmatig zien, al is het fotograferen niet altijd simpel. Jouw serie mag er zijn. Het is een mooie afsluiter vol fraaie beelden.
  Waarnemingen van reeën, wilde zwijnen en edelherten lukken daar regelmatig maar natuurlijk blijft het een flinke opgave om er aansprekende platen van te maken. Maar zoals je al zegt, de beleving zelf is ook belangrijk.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. zoals je zelf al zegt begint het echt mooi te worden bij de eekhoorn. Ik wist niet dat ze in de zomer ook al van alles verstoppen maar feit is wel dat ik hier in de tuin elk jaar in elke bloempot en onder zowat elke struik wel een walnoot tegenkom terwijl er hier nergens walnotenbomen in de omgeving staan. Ze zijn inderdaad schattig om te zien maar zijn het niet echt eigenlijk.
  De foto’s worden steeds mooier hoe meer ik er aanklik maar voor de allerleukste en tevens ook mooi ga ik terug naar nr. 7

  Liked by 1 persoon

 3. Hai Dick,

  Goed van je dat je de “mindere” foto’s ook plaatst. In zo’n blog hoeft het niet allemaal perfect te zijn en je wilt toch ook laten zien waar je geweest bent en wat je gezien hebt. Het zijn natuurlijk wel prachtige momenten en zo ondermaats zijn die foto’s nou ook weer niet hoor. Ik vind het nog erg knappe resultaten onder die omstandigheden. De enige waar ik het echt jammer vind, is bij het wilde zwijn. Daar is het erg zonde dat die kop net achter die boompjes zit. De kleine zwijntjes daarentegen zijn weer erg mooi geworden zo in de duisternis. En hele mooie serie van de eekhoorn met nummers 7 en 10 als leukste vanwege de houding.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  ik heb dus mooi wel op de foto’s geklikt en ze vallen best mee hoor. Oké, die van het oversteken (of rennend hert) is dan misschien wat minder maar de rest mag er toch zijn. Bovendien vond ik het ook belangrijk wat je zegt over dat de beleving nl ook erg belangrijk is zo niet belangrijker! Je maakt het mee en beleefd het en dat is ook een emotie.
  De eekhoorns en de zwijnen zijn echt superleuk. Ik ben gek op eekhoorntjes en zie deze niet zo vaak. In Noord-Holland komen ze dan ook helemaal niet voor volgens mij!
  Jij had een leuke week en wij hebben een mooie serie foto’s 😀
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick, deze blog is gewoon op en top natuurbeleving. Geweldige ontmoetingen met groot wild, dat is gewoon genieten. Ja door omstandigheden als licht en afstand kon je niet de perfecte foto’s maken, maar het zijn toch wel mooie beelden, zeker de eerste van het edelhert en die van de Schotten. De reeën en het zwijn, dat zijn vooral die momenten, ontmoetingen die je niet snel vergeet. Mooie omgeving trouwens, moeten wij ook maar eens op ons lijstje zetten.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s