9 reacties op “Los Zand: April 2016

 1. Wat een mooie serie en zo dicht bij mijn eigen woonplaats. Leuk om te zien. Veel moois in de parken te vinden. Timing blijft belangrijk. Grnoten!!! Hart. Gr. Joje

  Like

 2. Een zeer herkenbaar fenomeen dat los zand. Bij mij stikt het ervan. Veel foto’s die net niet in een bepaald blogje passen, maar toch te leuk/mooi zijn om niet te plaatsen. Iedere keer denk ik weer om zo’n blogje te plaatsen, maar dan komt er toch weer iets dat voorrang krijg. Je bosanemonen zijn uitstekend gelukt Dick. Zeker qua kleur en totaalbeeld. De anemoon waarvan jij vindt dat deze meer naar links had gemoeten, vind ik nou juist eens een compositie die anders is en lekker kijkt. De bloem heeft een beetje het idee van een periscoop en juist de iets centrale plaatsing geeft de bloem de ruimte zodat deze om zich heen kan kijken. Grappig hoor.

  Groet,
  René

  Like

 3. Broedsels in mijn tuin waren dit jaar ook veel minder alleen wat merels en koolmezen. Gelukkig hebben de katten die jongen deze keer met rust gelaten. De huisjes zijn bij mij ook ongebruikt gebleven. Het pimpeltje is wel een leuke foto trouwens. De sleutelbloem is heel mooi, mooiste in deze serie wat mij betreft. Die anemoontjes zijn ook mooi maar … had je die niet al eens laten passeren ? Haha.

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  Dit is inderdaad een gevarieerde verzameling geworden met beelden uit nogal wat verschillende gebieden. Mooie soorten heb je gevonden, die garant bleken te staan voor mooie beelden.
  Het setje van Carolina eend en mandarijneend heb ik eerder dit jaar onder veel minder goede omstandigheden daar ook gezien. Opmerkelijk dat ze niet vertrokken zijn. Wat is dat heermoes trouwens een bijzondere plant.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  een mooie “los zand” serie. de naam blijf ik geweldig vinden hahahaha….. Die Bosanemoon is echt supermooi maar ook de Sporenaar Heermoes vind ik geweldig! Heerlijk als je er zoveel op uit kunt dat je 9 blogjes kunt maken. Wij genieten er dan ook weer van hier 🙂 Echt een supermooie serie waar ik weer van genoten heb.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s