6 reacties op “Sourbrodt: Vergane Glorie

 1. Lijkt me best leuk om zoiets ook eens te gaan doen. Roest en bladderende verf kunnen mij wel bekoren. Ik vind foto’s 9 en 10 de mooisten van deze serie en ook nr. 13. HDR ben ik geen fan van eerlijk gezegd, het geeft vaak een in mijn ogen te overdreven kleurbeeld.

  groetjes van Ank

  Liked by 1 persoon

 2. Hai Dick,

  Erg mooi deze vergane glorie en zeer fraai in beeld gebracht. Ik ben hier wel fan van en wil het zelf ook echt eens goed gaan proberen. Ik vind wel dat het HDR-effect veel meer aan aangedikt dient te worden, zodat je een soort van pentekening-effect krijgt. De zwart/wit plaat is prachtig en wat werkt de lucht daar mooi mee. Het krijgt zo een beetje spookachtig karakter.
  Complimenten voor deze serie Dick!

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  dit is erg mooi gefotografeerd en het ‘spreekt’ ook!
  Prachtige kleuren en deze vergane glorie laat nog steeds zien hoe het eens was.
  De zwart/wit versie van dat huisje vind ik niet zo mooi als de gekleurde verzien maar verder is dit echt een heel leuk blog waar je ook echt wel trots op mag zijn!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s