9 reacties op “Voorjaar in de Ardennen

 1. Weer even terug in de tijd, mooi dat ontluikende groen, de esdoorntakken met de mooie bokeh is een geslaagde foto ( foto’s, want je hebt er meer en ik vind ze allemaal goed) geworden. Ook van de bergvlier heb je er een paar met die mooie achtergrond bokeh, dat vind ik toch wel het meest aanspreken. Van de bomen bij ondergaande zon vind ik de lauwe variant het mooist. De koele spreekt mij het minst aan.

  Like

 2. De lente biedt inspiratie genoeg, of je nu van flora houdt of van fauna of van beide. Het mooie licht en de bubbles hebben voor mij de mooiste beelden opgeleverd.
  groet, Kees

  Like

 3. Hoi Dick,
  deze tripjes zijn zeer zeker de moeite waard. Ik zou ook de voorkeur geven aan een wandeling want de camera met mee hihi… Je hebt de lente echt heel mooi vast gelegd en de diversiteit van de pas ontluikende blaadjes zijn erg mooi. De esdoorns met de bubbels zijn echt geweldig om te zien. Heel mooi gefotografeerd. Jammer dat de vos dood was :-(.. Je laatste 3 foto’s zijn bijzonder. De voorlaatste 2 vind ik echt heel mooi en hoewel ik erg van blauw hou vind ik de laatste niet zo heel mooi. Verder is het een mooi blog en ik bekijk deze foto’s sowieso altijd al in de vergroting.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Mooi hoor, ik heb weer zitten genieten ! De bergvlier, de esdoorn met bubbels is ook supermooi in het avondlicht, de zuring en de katjes allemaal top ! En de bloeiende lariks ook al zo bijzonder, door al jouw foto’s heb ik al zoveel soorten leren kennen en is het nog leuker om ze zelf ook te ontdekken, dankjewel ! Groeten Adria.

  Liked by 1 persoon

 5. Je natuurfoto’s zijn prachtig. Wat me opvalt aan je urban foto’s is dat ze zo extreem qua kleur zijn. Hdr ik ken het en pas het ook wel eens toe. De meeste van je foto’s hebben het niet nodig ze zijn mooi genoeg.

  Like

  • Als ik HDR toepas probeer ik dat altijd met voorzichtigheid en probeer niet teveel te overdrijven. Ik dank dat hier het warme licht van de ondergaande zon ook een grote rol speelt in de kleur.

   Like

   • Precies die foto’s waarop je het kan zien de bekoren me het meeste. Iedere urban fotograaf gebruikt hdr en het maakt het vaak fake. Zonde. Dat warme licht is het mooiste speel ermee want je ziet het wel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s