8 reacties op “Bibberen in een Boshut

 1. De soorten zijn niet bijzonder behalve dan de bonte vliegenvanger maar de foto’s ervan zijn toch weer bijzonder geslaagd. Sommige foto’s hebben naar mijn smaak wat te veel ruimte aan de bovenkant ten opzichte van het onderwerp maar dat zul jij waarschijnlijk wel mooi vinden, anders had je het immers niet gedaan.
  De specht bevalt me het meest in deze serie.

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk om nu ook jouw foto’s te zien van ons uitje. Het was inderdaad bibberen in de boshut en dat heb je in je verhaal mooi verwoordt. Voor wat betreft de foto’s vind ik de specht en het muisje de mooiste van de serie.

  En die wenssoorten komen we vast nog wel eens een keertje tegen.

  Gr. René

  Like

 3. Bij vogelhutten weet je het nooit, soms is het top en soms valt het tegen. Maar de bonte vliegenvanger is toch wel een heel leuke soort. En ik vind jouw specht-foto’s schitterend, die springen eruit. Muisje is ook leuk.
  groetjes Ghita

  Like

 4. Het is altijd een gok als je al ver van tevoren een hut reserveert. Wij hebben ook al in december 2015 voor juli 2016 een van zijn hutten gehuurd. We zien wel wat er gaat komen. Je foto’s zijn wel heel mooi.. Beetje de algemene soorten maar daar is iets mis mee,. Nieuw voor mij is de bonte vliegenvanger. Echt een leuke foto Dick.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  Of je nu naar een vogelhut gaat of de vrije natuur in trekt, het blijft altijd een verrassing wat je tegenkomt. En ja, met het reserveren van hutten is het afwachten of het weer mee zit. Deze keer dus wat afzien door de kou, en geen spectaculaire soorten. Wat je wel hebt kunnen platen heeft toch mooie beelden opgeleverd, vooral van de specht. En een bonte vliegenvanger zie je ook niet dagelijks, dus een mooie waarneming.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 6. Jammer dat het tegenviel, als je een eind moet rijden en ook nog eens de hele dag kou moet lijden en dan geen bijzondere soorten voor de lens krijgt is dat behoorlijk balen ! Maar de foto’s die je gemaakt hebt zijn weer top en dan vooral het muisje, de specht en het roodborstje. Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s