16 reacties op “Voorjaar in Leyduin

 1. Gefeliciteerd met het oranje tipje en hoe mooi heb je hem kunnen fotograferen. Al met al heb je best wel een hoop gezien en prachtige foto’s kunnen maken. De serie van de madeliefjes is prachtig.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 2. You’ve got him! Het oranjetipje bedoel ik dan. Ik had dit jaar niet het geluk er één te vinden. Des te meer kan ik genieten van je foto’s. Ook de rest van de serie is fraai. De eerste pinksterbloem is prachtig en de madeliefjes heb je er sfeervol op staan zo in de avondzon.

  Het idee om pissebedden te fotograferen was nog niet bij me opgekomen. Maar het zijn inderdaad interessante beestjes.

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 3. Wederom een heel mooi blog waarbij ik de pinksterbloemen echt heel mooi vindt. De madeliefjes zijn zelfs fantastisch om te zien. Deze heb je vanuit mooie standpunten gefotografeerd. En ja, het oranjetipje………. Ik heb helaas verstek moeten laten gaan om deze ergens te gaan fotograferen. Je langsprietmot is een ‘Meadow Long-horn Cauchas rufimitrella’…….
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Een mooi stel foto’s. Heerlijk 3x naar de zelfde plek en steeds iets anders zien. De madeliefjes zijn wel heel lief zoals jij ze gefotografeerd hebt. Het was even genieten om op je blog te kijken.

  Like

 5. Weer een heel erg mooie blog, van alles wat en stuk voor stuk allemaal top ! De ontluikende kastanjebloem , de madeliefjes ook supermooi en als laatste dan natuurlijk het oranjetipje, ik heb echt zitten genieten, dankjewel. Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 6. Hi Dick,
  Dat is weer eens iets anders dan zonnedauw of libellen. Met een dergelijke serie kan je thuiskomen. Prachtige beelden van vooral daslook, madeliefje, pinksterbloem en – als kers op de taart – het oranjetipje.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 7. Oh wat een herkenning bij de pinksterbloemen en het oranjetipje, zie mijn blog 😉 Vaak wil je inderdaad anders, maar lukt het gewoon niet omdat de omstandigheden niet kloppen, Gelukkig, het ligt dus niet aan mij maar aan de omstandigheden 😉
  Ik vind je pissenbedden best gaaf, de tweede daslook met het oranje van de zon is heel mooi maar het eerste madeliefje is voor mij de topper van je serie!

  FIjn weekend en groetjes
  Loes

  Liked by 1 persoon

 8. Hai Dick,

  Tjonge Oranjetipjes toch behoorlijk dichtbij huis. Dat had ik niet verwacht. Misschien volgend jaar eens kijken. Het zijn toch wel een paar aardige platen geworden hoor. Maar de foto’s van de madeliefjes zijn de toppers van de serie. Heel mooi.

  Groetjes,
  René

  Like

 9. Prachtig gefotografeerd, fijn licht.
  Wat een bof om toch een oranjetipje tegen te komen. Zoveel pinksterbloemen afgespeurd, maar niks 🙂 Ik blijf hopen. Fijn dat je ook pissebedden hebt, ze zijn heel mooi weergegeven.
  Groet, d

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s