11 reacties op “Voorjaar in Elswout

 1. Ik vind het knap hoor dat spelen met de macrolens, iets wat ik echt nog onder knie moet krijgen. Wat jij ‘gewone’ plaatjes vindt vind ik al heel mooi hoor! ik vind het een prachtige serie en nooit teveel foto’s wat mij betreft!

  Liked by 1 persoon

 2. De twee roze sneeuwroem foto’s vind ik het mooist en de hoogkant blauw is ook heel gaaf hoewel ik qua kleur bloem persoonlijk meer val op de roze variant.
  Kievitsbloemen zijn een heel gaaf en ik heb ze nog nooit gezien. Mooi gespeeld met het licht in die serie en ook de druppels erop maken het nog een beetje extra mooi.

  Liked by 1 persoon

 3. Dat zijn wel weer héél véél kievitsbloemen 😉 Maar het is interessant om te zien hoe verschillende standpunten en lichtomstandigheden tot steeds weer andere beelden kunnen leiden.
  En knap dat je zo vroeg was!!

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 4. Dit is inderdaad wat je noemt een goed gevuld blog! Ik vind het tweede deel fotografisch het mooist. Vooral door de betere lichtomstandigheden. Je hebt je aardig kunnen uitleven met de kievitsbloemen.

  Maar ook de roze sneeuwroem kan mij bekoren. Zo’n beetje geeft dan net nog wat extra’s.

  Gr. René

  Like

 5. Hai Dick,

  Een serie met een behoorlijk groot aantal knappe platen.
  Die kievitsbloemen spreken mij het meest aan. Ik dacht altijd dat je daarvoor richting het oosten van het land moest, maar ze blijken dus ook dichterbij te groeien. Een zeer fotogenieke bloem en vooral de foto’s met het warme ochtendlicht zijn schitterend. Zo wil ik ze ook graag hebben!
  Heel knap gedaan Dick.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 6. Echt weer een heel mooi en sfeervol blog.
  Ik wil alle jaren een keer naar Elswout maar om de een of andere reden (welke weet ik niet hahahahaha…) komt het er dus nog steeds niet van.
  De Kievitsbloemen zijn geweldig en die heb je ook supermooi gefotografeerd. De Roze Sneeuwroem
  vind ik heel bijzonder. Nog nooit gezien eerlijk gezegd. Prachtig ook om de kievitsbloem in het gouden uurtje te zien! Echt supermooi!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 7. Vroeg op, veel gefotografeerd, geen hondenpoep op je kleding en nog vroeg weer thuis ook. Heb je nu de smaak van vroeg opstaan te pakken? Je hebt een flinke oogst aan mooie beelden gescoord. Bloemen mooi op de foto zetten is iets wat je goed beheerst.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s