6 reacties op “Los Zand Maart 2016

 1. Altijd leuk, die los zand blogjes van jou. Van alles wat, het laat toch mooi het voorjaar zien met de sleedoorn, de eerste vlinders, de vogels. Ik vind deze keer de kokmeeuw foto’s het mooist, haar scherp. groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Zo gaat het vaker. Je gaat op stap maar de opbrengst aan foto’s valt soms tegen. Meestal is er wel van alles te zien, maar het levert niet altijd fotogenieke momenten op. Het leuke van verzamelblogs of zoals jij ze noemt “los zand” is dat je toch kunt laten zien wat je mooi genoeg vond.
  Last van hard licht? Vroeg opstaan :-).
  De kokmeeuw vind ook ik deze keer het mooist.
  Groet, Kees

  Like

 3. Hai Dick,

  Tsja, niet ieder schot is een konijn en af en toe valt het wel eens tegen. Maar zo’n boomleeuwerik maakt dan wel weer wat goed. Die zie je toch niet iedere dag. Toch een voltrerffer.

  Groet,
  René

  Like

 4. Toch evengoed een mooi blog Dick en je ruimt zo ook lekker op. Ik heb echt teveel foto’s om alles weg te doen dus sla een en ander maar op voor volgend jaar hahahaha… Ik vind je brandgans heel erg mooi en sfeervol. Uiteraard in de vergroting bekeken want dan zijn de foto’s ook echt vele mooier. Een boomleeuwerik heb ik nog nooit voor de lens gehad dus deze is ook echt heel mooi om een keer te zien. Heel mooi blog.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s