7 reacties op “Voorjaarsgestoei

 1. Hoi Dick,
  Het spelen met licht, kleuren, bokeh bubbles, en de keuze voor hoofdonderwerp en bijrol heeft een heleboel prachtige platen opgeleverd. Het kan niet anders, de lente heeft je helemaal in zijn greep, vooral nu je de tijd in je voordeel hebt. Nu hoop je vast op insecten die op de bloemen afkomen.
  Groet, Kees

  Like

 2. Hai Dick,

  Ik ben niet zo’n bloemenfotograaf, maar wat ik wel kan waarderen is dat er een gedachte achter een foto zit. Of die gedachte ook de meest voor de hand liggende is, maakt helemaal niet zoveel uit.
  De mooiste foto voor mij is die van de Oosters sterhyacint in hoofd- en bijrol. Daar houd ik nou een maal van. Maar ook je platen met de oranje kleur van de ondergaande zon zijn erg fraai. Persoonlijk vind ik het erg mooi wanneer er met dit soort fotografie iets meer afstand genomen wordt van het onderwerp. Iets minder close-up en iets meer in de omgeving geplaatst. Maar ja, dat zijn mijn voorkeuren nou eenmaal 😉

  Groet,
  René

  Like

 3. Werkelijk prachtige foto’s. De Oosterse Sterhyacint vind ik echt super en heel mooi weergegeven. Omkleed met bokeh en een sfeervol licht. ok je andere foto’s zijn niet te versmaden. Ik droom hier helemaal in weg. Prachtig gewoon.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Een prachtige serie zeg! De bloemen met de zon(sondergang) zijn wel super, zelfs die narcis ;-). Komt waarschijnlijk doordat je de kleur niet ziet. Zo’n klein vliegbeestje fotograferen val toch ook niet mee, knap gelukt.

  Groetjes,
  Marianne

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s