8 reacties op “Opgeruimd staat netjes

 1. Je bent lekker bezig! Ik kan het niet eens bijhouden met het reageren, maar dat al aan mij liggen. Dit is in ieder geval een lekker gevuld vogelblogje, met een vleugje macro. De ganzen zijn deze keer mijn favorieten, met de Canadese als nipte winnaar.

  Gr. René

  Like

 2. Leuk al die vogels, heeft die torenvalk nu een ooievaarsnest als uitkijk post gevonden. Puttertje vind ik erg mooi en de close up van de roodborst is heel leuk. De buizerd heb je ook erg goed erop.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Dat schoonmaken doe je goed. Je vrouw zal ook wel blij zijn dat je die kunst beheerst. Van deze beelden vind ik de putter en roodborst het mooist. De buizerd en Canadees staan er eveneens goed op.
  Je zal nu wel toe zijn aan “verse” lentebeelden of moet maart ook nog opgeschoond worden?
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Een mooi gevarieerd blog, de macro foto’s van jou vind ik altijd supermooi maar ook de sijs, roodborst, putter en buizerd heb je er heel mooi opgezet. Het is altijd weer een genot om je foto’s te bekijken, groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 5. Ik ben dol op jouw miniseries in je blog, omdat die in de goede kwaliteit gemakkelijk achter elkaar te bekijken zijn. Telkens een foto aanklikken is nou eenmaal lastig ( vind ik).
  Prima vliegbeelden van de ganzen ( iets wat mij maar nooit wil lukken) en de torenvalk is ook fantastisch.

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 6. Mooie serie weer Dick. Wat dat betreft zou ik ook wel eens mogen gaan opruimen. Punt is alleen dat als ik dat nu ga doen ik gelijk de mappen van 2013, 14 en 15 erbij moet nemen en dat zit ik gelijk een jaar bv in de winter of herfst hahahahaa……. Ik hou het maar bij het nu 🙂
  Mooie vogels zeg en die buizerds zijn echt top. Ook het valkje mag er zijn. Jij hebt het sijsje wel kunnen fotografere. Bij mij bleven ze maar buitelen en buitelen pffff……. Mosjes blijven mijn favorieten dus ja…… én, natuurlijk het roodborstje 🙂
  Heel fijn weekend.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s