9 reacties op “Drukte op het Strand

 1. Mooie serie van de drieteenstrandlopers, ik weet nog van de keer dat ik ze fotografeerde , dat ik zoveel foto’s had , dat ik moeite had met kiezen……jij hebt ook heel veel mooie foto’s,vind het dus ook moeilijk om hier een keuze te maken welke ik nu de mooiste vind….
  De laatste foto vind ik erg leuk vanwege de houding, de eerste foto’s van de serie vind ik heel mooi vanwege het licht. De lage standpunten maken het natuurlijk wel mooier, dus dat natte pak is wel ergens goed voor geweest
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hele mooie serie Dick. Vooral je lage standpunt doet het ‘em. De foto’s met de schelpen vind ik het mooist (serie 1).

  Volgend weekend ga ik met de fotoclub naar IJmuiden. Voor mij een primeur om op vogels bij de pier te fotograferen. Hopelijk krijg ik net zulke resultaten als jij.

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 3. Hai Dick,

  Lastig om de eerste serie te vergelijken met de tweede serie. Ik denk dat je met de eerste serie nog ietsje (meer) had moeten overbelichten of in de nabewerking de helderheid iets op had moeten schroeven. Nu ogen ze een beetje te donker naar mijn mening. In je tweede serie, waar je minder zon had, zijn de foto’s gewoon net even helderder. In mijn reactie in je vorige blog zei ik het ook al, het standpunt maakt dit soort foto’s mooi. Het zorgt gewoon voor iets extra’s en alle storende elementen verdwijnen gewoon. De foto’s met de scheermessen in je eerste series zijn erg fraai. Daar moet je net even mazzel mee hebben, maar je hebt prima gebruik gemaakt van die kans. Mooi serie van de drieteentjes!

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 4. Erg leuk dat je deze serie geheel aan de drieteentjes hebt geweid 🙂
  Je laat dan ook hele mooie foto’s zien. In de vergroting zijn ze ook echt vele malen mooier dus kijk ik sowieso alles in de vergroting (is in mijn blog precies hetzelfde) De laatste foto met die uitwaaiende veren is echt super 🙂 Echt heel leuk dit.
  Groetjes,
  Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  Strandlopertjes houden ons vaak bezig en zeker deze soort. Je kan je er eindeloos mee vermaken. Het kan dan ook niet anders dat je dan met heel veel foto’s thuiskomt waaruit zelfs na strenge selectie moeilijk te kiezen valt. Het valt wel op dat de lichtomstandigheden verschilden. Daardoor krijg je ook wat andere beelden. Al met al een lange serie die mij geen moment verveeld heeft.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s