15 reacties op “Van IJspret naar Voorjaar?

 1. Die bevroren zeepbellen valt inderdaad nog niet mee heb ik ook ervaren maar je derde foto is erg fraai geworden! Ook de bekermosjes in ijskristallen gevangen zijn prachtig en ik vind de warmere kleuren persoonlijk het mooist.
  De Roodborstportretjes zijn ook prachtig!

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een leuk experiment met zeepbellen. Nooit aan gedacht maar best leuke resultaten. Vraag is wel waarom de ene wel bevriest en de andere niet. Ik heb nog nooit bekermos met ijskristallen gezien geloof ik en ook dat is een leuk resultaat. Er zitten een paar heel mooie tussen. De warme kleur is inderdaad een van die mooie.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit wil ik ook een keer doen, maar dan moet ik wachten tot de volgende winter, wat lijkt me dit ontzettend leuk om te doen met die bellen. En mooie resultaten. De selfie is grappig, mooie kleuren in de bel. de foto daaronder vind ik de mooiste bellenfoto. Daarna de ijsbekermosjes en meer kristallen, waarbij ik de wat warmere foto met die prachtige bokeh achtergrond de mooiste vind. En dat lieve roodborstje, ja ik ben dol op deze kleine vogeltjes dus die is toch ook wel favoriet
  groetjes Ghita

  Like

 4. Gaaf zeg, dat ijsbekermos! ik neig daarbij naar de koele kleuren, maar de warme versie is ook mooi. Ook de kapsels op ijs vind ik super.
  En het roodborstje ook 😉

  Ik heb dunne fleece handschoenen van de Hema, daar kan ik prima mee fotograferen. Heb ook eens speciale fotografenhandschoenen gekocht, duur, en veel eerder koude vingers.

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 5. Dat jij je buiten durft te vertonen als het onder nul is! 😉 Maar het heeft je lekker bezig gehouden en van je derde ijsbelfoto zal je het vast weer warm hebben gekregen.

  De mosjes met rijp zijn ook fraai, vooral “warmer ijs”.

  En de lente komt er echt aan hoor!

  Gr. René

  Like

 6. Wat een leuk experiment met die zeepbellen. Dat probeer ik te onthouden voor de volgende winter. Die selfie vind ik gaaf. Bekertjesmos met ijskristallen vind ik ook al een verrassing. Je laat ons heel wat mooie beelden zien. Het roodborstje staat er ook al fraai op. Met wat geduld blijken ze vaak wel even te willen poseren.
  Als het winters weer is gebruik ik hardloophandschoentjes. Ze isoleren niet groots maar bevallen mij wel bij het foto’s maken. Ik ben benieuwd met welke winterse verrassing te nog gaat komen.
  Groet, Kees

  Like

 7. Leuk gedaan de zeepbellen met ijskristallen en zeker de moeite waard ! De bekermosjes vind ik heel erg mooi met de ijskristallen erop , zowel de kouwe als de warme versie, het heeft allebei wel iets. Ook het roodborstje heb je haarscherp en mooi gekiekt, groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 8. Een blog naar mijn hart. Ik hou hier ontzettend van en vooral de ijskristallen op de mossen bind ik supermooi. Hoewel ik de koele kleuren in deze echt heel mooi vind is ook de foto met de warmere tinten een prachtig exemplaar! Hete roodborstje is ook een mooie en je hebt niks teveel foto’s hoor! Je zegt dat de eerst blauwborsten al gesignaleerde zijn maar dat is wel erg vroeg hoor (volgens mij). Ik fotografeer met warme handschoenen waarbij de vingers er voor de helft af zijn. Bevalt me prima. Ik zie uit naar je volgende blog.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 9. Hai Dick,

  Mooi hoor die bevroren bellen. De eerste vind ik persoonlijk ook heel heel fraai, maar de tweede is uiteraard net ietsje mooier. Misschien moet je ze een volgende keer een beetje bijlichten met een zaklantaarn.
  Normaal gesproken vind ik dat bij ijsfoto’s die koele blauwe kleur het mooist uitkomen. Ik denk dat je bij deze foto’s gewoon net niet het mooie licht had. Dat is de reden waarom ik de warmer ingesteld foto ook mooier vind.
  Mooie serie.

  Greot,
  René

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s