7 reacties op “Natte Boel

 1. Hoi Dick,
  Dat experimenteren ligt je wel. Het is opmerkelijk wat voor verrassende beelden er zo kunnen ontstaan, met meer diversiteit dan je wellicht zou verwachten. Spelen met kleuren, instellingen en druppelsnelheid kan je natuurlijk eindeloos variëren en dat levert je dan massa’s beelden op. Er zitten in je selectie geen beelden die ik niet mooi vind.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Hoe je het doet doe je het maar ik vond het schitterend! Ik heb geprobeerd je uitleg te begrijpen maar dat lukt me dus niet. Ik bedoel daarmee te zeggen dat ik geen flauw idee heb hoe zulke mooie druppels te fabriceren. Ik vind dit echt geniaal en ik heb echt super genutte van deze prachtige druppels. Uiteraard ook allemaal in de vergroting bekeken 🙂
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s