9 reacties op “Sneeuwklokjes negeren: kan dat?

 1. Supermooi, je waterdruppels en dan vooral de laatste, de mosjes , het koele blad , ook de judasoren heel erg mooi vastgelegd ! Ben blij dat je toch nog voor de sneeuwklokjes en krokussen door de knieen bent gegaan ! Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Het was weer afzien voor je: omhoog kijken, soms door je knieën voor iets verleidelijks, en dan ook nog bezwijken voor de sneeuwklokjes. Gelukkig ben je met een aantal mooie beelden thuisgekomen. De grootste druppel en de laatste krokussen vind ik deze keer het mooist. En judasoren eetbaar? Ik pieker er ook niet over om het te testen. Tevreden stellen met mooie beelden kost mij geen moeite.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is toch weer een prachtig blog hoor Dick.
  Om gelijk maar et de deur in huis te vallen: De sporenkapsels vind ik ronduit fantastisch! Mooie scherpe randen en zo mooi met de rustige achtergrond. Echt fantastisch. Ook de herfstbladeren zijn hele sfeervol en het “koele blad” is ook werkelijk ontzettend mooi!
  De judasoren zijn ook geweldig vereeuwigd en die mag ik ook graag zien/vastleggen 🙂
  Een zeer fraai blog met een geweldige mooie en warme sfeer.
  Groetjes,
  Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Snap eigenlijk niet waarom je de sneeuwklokjes wilt negeren, ik word er juist blij van! Niet van deze eerlijk gezegd, vind ze wat grauw.

  Bij de regendruppels gaat mijn voorkeur zonder twijfel naar het grote diafragma en de eerste Judasoren kunnen mij zeer bekoren, wat een fijn licht.

  Groet Loes

  Like

 5. Niet gelukt dus, je kunt ze ook niet negeren, ze zijn gewoon te leuk. Mooie serie waarbij ik de foto in de linkercirkel erg mooi vind, ook de judasoren met geringe scherpte diepte en de krokus spreken mij erg aan. De waterdruppel aan het takje mos vind ik super, en het koele blad vind ik ook heel geslaagd.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s