11 reacties op “Winterpauze?

 1. Duidelijk een wel bestede dag. Zowel de damherten als de doornappels hebben voor mooie beelden gezorgd. Het juiste licht doet hierbij wonderen. Krooneenden zijn vogels die het waard zijn om gefotografeerd te worden. Jammer dat ze meestal zo op hun hoede zijn. Jij mag in ieder geval tevreden zijn. Overigens, ook al zijn het “gewone” soorten, het blijft dan wel een uitdaging om er bijzondere platen van te maken. Opmerkelijk dat rupsendoders ook nu nog te vinden te zijn. Een mooie vondst.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  je mag toch echt niet klagen over dit dagje AWD. Echt leuke foto’s van de krooneenden en ook de Doornappels vin ik erg mooi. De rupsendoder is ook echt supermooi gefotografeerd en de details zijn dan ook echt mooi zichtbaar. Rietpluimen in tegenlicht zijn ook al van die mooie platen net als je zonsopkomst en je maantje. Heerlijke wandeling 🙂
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 3. Weer een mooie gevarieerde serie, het was een prachtige dag en dat zie je in de foto’s, van het goudgele riet tot de krooneenden, wat zijn ze toch mooi, ik heb ze in december gezien daar, maar de laatste keer dat ik in de AWD was, zaten ze niet in de zwanenplas (of ze hadden zich verstopt), de lisdoddefoto’s vind ik ook leuk, daar let ik zelf veel te weinig op als ik in de AWD loop. De rupsendoder heb je ook al zo mooi.

  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Heel erg mooi zijn je foto’s weer , de krooneenden lijken wel buitenaardse wezentjes met die aparte koppies , heel mooi vastgelegd. En van de lisdodde heb je ook weer iets moois gemaakt ! Maar de rietpluimen 1 is toch wel mijn favoriet, echt supermooi met prachtig tegenlicht ! Groet Adria

  Liked by 1 persoon

 5. Hai Dick,

  Die krooneenden zijn volgens mij vaste inwoners van de AWD geworden. Om ze echt lekker te fotograferen moet je gebruik maken van camouflage of een schuilplek. Maar zonder die twee heb je ze toch erg mooi op de foto gezet. Ze zien er prachtig uit. Leuk ook dat je zo’n rupsendoder tegenkomt op dit moment. Een erg mooie vangst natuurlijk en knap vastgelegd. Gelukkig zullen de vogels zich de komende tijd weer wat beter laten zien en dat maakt het weer een stuk makkelijker voor ons.

  Groet,
  Ren’e

  Liked by 1 persoon

 6. Ik dacht even: WInterpauze??? Houdt Dick een WInterpauze???? Hihi, ik kon me echt niet voorstellen dat jij een pauze inlast, maar dat is dus ook niet zo 😉
  De eerste foto van damhert in het riet is voor mij de topper van deze serie, de compositie en uitsnede zijn erg mooi, zeker als je die vergelijkt met de volgende twee foto’s, die veel ‘gewoner’ zijn.

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s