12 reacties op “Januari-IJstijd 2: Een Winterse AWD

 1. Prachtige serie, wat heb je die watervogels er mooi op, en ook nog in vlucht. De ijskristallen vind ik super,die heb ik op mijn winterwandeling dan toch even gemist , helaas….
  Mevrouw brilduiker is trouwens een mevrouw kuifeend ….
  Heerlijke serie, ik krijg zo weer zin om richting AWD te gaan.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hier en daar heb je toch mooi licht ondanks dat je niet héél vroeg was. Het hert is eens iets anders met alleen de kop, zo ook bij de roodborst. Mooi gedaan. Favoriet is in deze de reiger … nooit gedacht maar dat mooie licht om de snavel waardoor die een ietsje pietsje doorzichtig lijkt en foto in de hoogte maakt het voor mij echt een mooie plaat.

  Liked by 1 persoon

 3. Genieten van dit mooi blog en de ijskristallen zijn prachtig. De boterbuik vind ik ook zeer geslaagd. Nooit van die naam gehoord. Het hert heb je prachtig kunnen vastleggen. Nog even en zijn gewei zal er afvallen.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  Voor een regelmatige AWD-ganger zijn dit grotendeels vertrouwde beelden. Het damhert en roodborstje heb je op originele wijze in beeld gekregen. De lp van vinyl vind ik een vondst. Niet iedereen zal deze (her)kennen 🙂
  De ijskristallen staan er ook mooi op. Ik heb ze regelmatig gezien, maar heb niet de moeite genomen om ze te fotograferen. Een gemiste kans?
  Groet, Kees

  Like

 5. Je hebt er weer een mooie blog van gemaakt, het roodborstje zo helder op de plaat en op een originele manier tussen de stammen door gekiekt, de ijskristallen ook heel erg mooi gedaan maar het allermooist vind ik toch de reiger, zo mooi van kleur ( een beetje in een blauwe sfeer) heel toepasselijk . Ondanks dat er geen sneeuw ligt toch een echt winterse blog geworden, misschien volgende week nog kans op echte winterse plaatjes………Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 6. Ik ben vooral verrast door die mooie ijskristallen. Wat een prachtige foto’s zijn dat geworden zeg. Ik heb de winter echt gemist en baal daar dan ook stevig van. Geen sneeuw en geen ijs grrrr……. Je foto’s zijn in de vergroting inderdaad mooier en die heb ik dan op mijn gemak zitten bekijken. Wilde zwaan is erg mooi en ook de boterbuik van de zaagbek 🙂 Sowieso zijn je foto’s mooi. De ouderwetse vinyl langspeelplaat is echt geweldig hahahaha….. en het roodborstje zeer fraai. Brilduiker, kuif, blauwe reiger en kuifeend, ze zijn mooi geplaat.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 7. Hai Dick,

  Mooie serie en weer knaagt het om die kant op te gaan, maar iedere keer komt er weer iets tussen. Volgend jaar winter toch maar weer eens een dagje AWD gaan doen. Mooi de wilde zwanen en vooral de vliegbeelden. Brilduikers en zaagbekken ook mooi en lastige vogels om te platen. Ik ben er ook mee bezig geweest en nog niet de gewenste resultaten gehaald. Dus een extra reden om de AWD te bezoeken. Je foto van de ijskristallen is super. Erg goed gelukt.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s