11 reacties op “Een Kleine Wereld

 1. Dick in actie, plat op de buik foto’s! Die ienimeinie zwammetjes heb ik ook wel gevonden…..
  de naam moet ook ik nog achterhalen! Sprookjes serie weer Dick, mijn complimentjes!

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Het is een fascinerende wereld die je zo onthult. Wat zou je zonder camera, voorzetlens en/of tussenringen moeten? Uitdagingen zijn er nog genoeg. Je mag wat mij betreft al dik tevreden zijn met wat je hier laat zien. Naamgeving zal wel lastig blijven. Maar gaat het ons niet vooral om de beelden? Hoe dan ook, een prachtige serie met voor mij veel nieuwe feiten.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hier kan ik enorm van genieten en ben dan ook gefascineerd door deze prachtige foto’s. Bij je onbekende zwammmetjes kan je even hier aan denken —>>> Physarum nutans . Werkelijk heerlijke foto’s Dick en van mij mag je er zo nog meer laten zien hoor.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s