9 reacties op “De AWD in December

 1. Hoi Dick,
  Weliswaar een hoog zaagbekgehalte maar de vogels verdienen het wel om wat extra aandacht te krijgen. Ik mag ze graag zien en fotograferen. Natuurlijk probeer je dan iets meer dan standaard plaatjes te schieten. De boom op het Middenveld staat er al heel lang, maar is in de loop der jaren aan het gezicht onttrokken door overmatige begroeiing in de omgeving. Mijn kinderen klommen er zo’n 25 jaar geleden graag in, nu niet meer. Pimpel en reiger hebben ook voor mooie beelden gezorgd.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Waarom een Zaagbek een Zaagbek heet, schitterend! Je Vosje is ook prachtig in zulk licht en met zo’n dromerige blik. Fraai licht op de Blauwe reiger en de krakeend met weerspiegeling kan mij ook zeer bekoren!

  Liked by 1 persoon

 3. Wat heb je die zaagbekken mooi, vooral de 9 december reeks vind ik prachtig, zo mooi in het zonnetje. Ik was er die dag trouwens ook 🙂
  De tweede reeks heeft ook weer een paar mooie zaagbekkies, lekker dichtbij, vooral die ene waar je de tandjes ziet,
  De andere vogeltjes staan er ook erg goed op, vooral het pimpeltje en de vliegende blauwe reiger.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Hallo Dick,

  Hele mooie serie van de AWD, een gebied waar ik ook graag wat vaker zou willen komen, ware het niet dat het van hieruit wat ver is. Mooie zaagbekken, ik heb ze even aangeklikt want de diashow werkt bij mij helaas niet, en vind vooral de close-up van het mannetje grote zaagbek prachtig. Maar de actiefoto’s van zowel het mannetje als vrouwtje mogen er ook zijn. De vos staat er ook prima op en dat is o.a. de reden waarom ik er graag wat vaker en met name in de winter zou willen komen. Vliegende blauwe reiger is ook heel mooi gelukt.

  Groeten,
  Ad

  Liked by 1 persoon

 5. Hai Dick,

  Fotograferen vanuit een heel laag standpunt is meestal geen kwestie van de juiste plek vinden, maar van het creëren van de juiste plek. Beetje creatief bouwen dus. Je grote zaagbekken staan er in je blog wel ontzettend mooi op hoor. De vogels komen prachtig tot hun recht. Ook je vluchtfoto’s, met name die van de reiger, zijn erg fraai. De krakeend ook, maar de totale foto is daar gewoon iets minder vanwege die achtergrond. De pimpelmees staat er echt heel mooi op. Stralende kleuren, mooie scherpte en dan ook nog eens afgedrukt op de juiste momenten voor een mooie houding. De kersen op de taart vind ik de zaagbekken welke de vleugels even uitschudden. Mooie momenten en goed vastgelegd.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 6. Allemachtig…. ik durf mijn eigen zaagbekken nu niet meer te plaatsen hahahahahaha…. wat heb je deze er machtig mooi op staan zeg! Echt een aantal toppers en zo mooi dichtbij! Hier mag je ook met recht trots op zijn want zo dichtbij zie ik ze zelden. Mooi zoals je de kleine zaagjes ook kunt zien bij de man.
  Ook de pimpelmezen zijn hele mooi platen geworden en het vosje is heel aandoenlijk. Een blog die meer dan de moeite waard is. Een compliment.
  Groetjes,
  Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s