8 reacties op “Achterlijk Gezwam

 1. Zoals jij achter loopt met bloggen, loop ik achter met reageren. Maar ik lees alles. En met deze reactie ben ik in één keer weer bij 😉

  Ik moet toch beter kijken als ik door het bos loop, want het superkleine spul is tot nu toe aan mijn aandacht ontsnapt. Jou levert het een mooie serie op, met voor mij als hoogtepunten de tweede foto van de wimperzam en de tweede foto van de kleine Beukenbladmycena.

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 2. Heel erg mooi Dick wat er in de natuur allemaal verborgen is als je er geen oog voor hebt of dat het zo klein is dat je er gewoon overheen kijkt, maar jij hebt het allemaal inzichtelijk gemaakt met deze prachtige foto’s. Mijn complimenten.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 3. Jeetje Dick, 11 november… wat loop je achter! aan je blogtempo ligt het niet, misschien fotografeer je teveel 😉
  Toch leuk om jouw gezwam nog te zien, de wimperzwammetjes springen er voor mij uit, omdat ik zulke leuke zwammetjes vind, omdat ik er laatst zelf mee bezig geweest ben, maar vooral omdat je ze prachtig in beeld hebt gezet met prachtige heldere kleuren!

  Groetjes en fijn weekend,
  Loes

  Liked by 1 persoon

 4. Weer een leuke zwammenblog, ook bij mij zijn de wimperzwammetjes favoriet, en de kikker.
  Voorlopig is het prutweer, dus voor jou de gelegenheid om je blog achterstand in te halen 🙂
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  Opnieuw een terugblik naar 2015. Wat moet jij een voorraad hebben 🙂
  Zo gauw je door je hebt dat er een ieniemini wereld bestaat is het natuurlijk een uitdaging én een kunst om dat mooi vast te leggen. Jij bent lekker bezig! Die wimperzwammetjes bijvoorbeeld heb je er mooi op staan. De kikker als afsluiting vind ik leuk. Het deed mij denken aan een soortgelijke ervaring.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 6. Weer een mooie blog die ik met plezier heb bekeken. Het wimperzwammetje is wel heel erg mooi maar ook erg klein, die heb ik nog niet gezien ook niet de beukentaailing , supermooi gedaan ! Ik moet toch eens wat meer met mn neus over de grond lopen want ik mis heel veel…..Groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 7. Pffffffff…………….. je titel doet iets heel anders vermoeden Dick maar ik ben blij dat je deze schitterende zwammetjes nog laat zien. Ik vind ze werkelijk schitterend en wat mooi gefotografeerd. Daarom zijn ze ook zo mooi natuurlijk 😉 Het wimperzwammetje heb ik ooit een keer gezien dus ik weet hoe klein of ze zijn. Werkelijk een prachtige serie waar je heel trots op kan zijn. Mijn complimenten,
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s