9 reacties op “Walvis gemist…

 1. Erg mooie serie, fijn om naar te kijken, de vogels, de zeehond 🙂 en de bloeiende zeeraket. Ze zijn allemaal prachtig, maar de meest bijzondere vind ik de zanderige zeeraket.
  Groet, Dianne

  Liked by 2 people

 2. De Zuidpier is altijd leuk, ik ben er al een tijdje niet geweest, toch binnenkort weer een keertje doen, jouw foto’s zijn mooi, de steenlopertjes stelen daar altijd de show vind ik.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 3. Mooie foto’s laat je weer zien en het zeeraketje en vetplantje zijn toch mn favorieten alhoewel ik de steenlopertjes ook erg mooi vind….En dan de laatste; een zwarte hond in actie heb je heel knap vastgelegd, ik probeer het zelf ook vaak met mn kleine viervoetertje en dat valt echt niet mee om die leuk op de plaat te krijgen en daarom; mn complimenten ! Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Je hebt vn die dagen dat er niets bijzonders te zien valt op de pier en je hebt van die dagen dat je de ene na de andere mooie soort voor je lens krijgt. Ik was er vorige week nog even en toen ook alleen veel meeuwen en steenlopertjes. Voor de rest wel hele leuke vogels, maar allemaal te ver weg. Je steenloper op het betonblok is erg fraai en je foto’s van de zeeraket prachtig. Tot slot een compliment voor de knappe actiefoto van de hond. Erg mooi geworden.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick…

  Mooie blog, ondanks dat het een tamme bol was heb je toch mooie
  opnames kunnen schieten..ik vind ze prachtig, ook je macro zien er mooi uit en
  wat balen dat je de bultrug niet gezien hebt….
  De foto van de hond van je zus vind ik een topper, prima actie foto, je zus
  is er vast blij mij…

  gr. Nieske

  Liked by 1 persoon

 6. Hoi Dick,
  ik ben er al even niet geweest dus dat wordt ook weer hoog tijd. Altijd afwachten wat je daar ziet. Nu zijn er zwarte zee-eenden en een ijseend gesignaleerd net als de kuifaalscholver. Alleen het weer nodigt niet echt uit om daar nu even een strandwandeling te maken hahaha….. Mooie serie van de meeuwen en de stransloper laat je zien maar die zeeraket vind ik echt heel erg mooi!
  ook de foto van Basha is heel mooi gelukt. Dar zal je zus echt heel blij mee zijn.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 7. Hoi Dick,
  De ene keer tref je het daar beter dan de andere. De laatste twee keer heb ik er wel een zeehond en bruinvissen gezien. Geen bultrug, helaas. De meeuwen en steenlopers behoren tot de vaste gasten. Als er niet veel anders te zien is laat je je makkelijk verleiden tot het fotograferen van deze soorten. Het heeft je toch weer een reeks mooie beelden opgeleverd. Het macrowerk vind ik een verrassing, mooi werk. Ik heb nog nooit een macrolens meegenomen naar de pier en het bijbehorende strand.
  Basha is een prachtige “zeehond”.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s