8 reacties op “AWD November

 1. De eerste foto mag de “foto van de maand” zijn geworden de laatste twee met het staartmeesje erop vind ik ook heel erg mooi, prachtige vogeltjes zijn het. Verder een mooie blog ! Groet Adria

  Liked by 1 persoon

 2. Het zwerven door de AWD levert de ene keer beduidend meer op dan de andere. Al met al heb je duidelijk wel een mooie dag gehad. De eerste foto is een schitterende binnenkomer. De laatste twee vormen een fraaie afsluiter. Staartmezen mooi fotograferen valt meestal niet mee.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hallo Dick, Ik heb een zwak voor staartmeesjes en in deze fraaie reeks die je hebt gefotografeerd zijn dit mijn favorieten. Natuurlijk zijn de resterende foto’s ook prachtig en ik vind de dauwdruppels op de bloem van de braam dus ook erg mooi.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Nou ik vind dat de staartmees er ook erg mooi opstaat hoor. Ook de vliegende kuifeend is goed gelukt. Echt een serie van een dagje AWD. Zeer gevarieerd blogje met een aantal prachige ontmoetingen. Leuk de koperwiek, die heb ik de afgelopen maanden nog niet gezien. Heerlijke plaat ook van de roodborst en de libel met tegenlicht is er ook eentje die uitermate goed gelukt is. Mooi standpunt.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. Die eerste foto is werkelijk schitterend! Ik kwam deze al tegen op facebook en hij is echt jaloersmakend! Ik kan er echt een hele tijd naar kijken hihi….. dus terecht dat dit een foto van de maand is geworden 🙂
  Maar ook je andere foto’s zijn hele mooi om te zien waarbij de staartmeesjes ook hele mooi zijn net als de Koperwiek en de zwaan. Dit echt weer even heerlijk genieten van een rondje natuur.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s