9 reacties op “Herfst in Groenendaal

 1. Weer een mooie blog met warme herfstkleuren en mooi vastgelegde paddo’s vooral je stuivende stuifzwam vind ik knap gedaan en het oorzwammetje is ook een mooi plaatje. De geweizwammetjes, ik blijf het altijd weer proberen maar krijg ze er niet mooi op maar jou is het wel gelukt !
  Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 2. Hai Dick,

  Mooi die stuifzwam. Knap gedaan, want hoewel in scene gezet is dit toch erg lastig om zo fraai op de plaat te zetten. Leuk dat je er zoveel werk van gemaakt hebt. Weer zo’n serie die met veel geduld is gemaakt, want de taailingen en de geweizwammetjes zijn ook zeer mooi.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 3. De eerste foto met je telefoon is inderdaad een mooie, prachtige kleuren en een super herfstig plaatje. De geweizwammetjes en de witte oortjes vind ik ook erg geslaagd. kikvors of muizen hoogte, zal ongeveer even hoog zijn vermoed ik … Uhumm. De laatste paddo is erg geslaagd met die stuifwolk. Dat je een injectiespuit in je binnenzak meedraagt wekt misschien vragen op 🙂 maar het zal vast met voorbedachte raden zijn voor het geval je een stuifzwam zou treffen.
  Fijne feestdagen Dick! ook voor je vrouwtje

  Liked by 1 persoon

 4. Hallo Dick, een indrukwekkend blog met prachtige opnames van de diverse zwammen en herfsttafrelen. De kleuren en details zijn prachtig. De stuifzwam met de sporen springen er letterlijk en figuurlijk voor mij uit.
  Rest mij jou en je dierbaren hele fijne feestdagen te wensen en voor 2016 weer veel fotografie en waarnemingsplezier.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  Dat kleine spul mooi vast leggen zoals je graag wilt is iedere keer weer een flinke uitdaging. Wat mij betreft ben je daar zeker in geslaagd. Het is vaak even zoeken voordat je de kleine zwammetjes hebt gevonden weet ik uit ervaring, maar dan kan je je lekker uitleven. Die “honkballersarm” is een passende beschrijving, heel goed gevonden.
  Afscheid nemen van de zwammen valt niet mee met de heersende weersomstandigheden. Zelfs in december word je er nog door verrast.
  Ik wens je plezierige feestdagen.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 6. Nou…. j hebt weer een aardige serie, wat zeg ik aardige…. nee , echt een prachtige serie neergezet van al dat kleine spul. Echt heel mooi die oorzwammetjes maar ook je in scene gezette stuifzwam vind ik echt heel geslaagd. Druppeltjes op e kleine witjes zijn ook weer heel fraai in beeld gebracht en belicht. Ook de geweizwammetjes heb je op een niet alledaagse manier geplaat. Echt klasse!

  Tevens wil ik een paar hele fijne kerstdagen wensen en een mooi fotografierijk en vooral liefdevol 2016.

  Groet6jes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s