7 reacties op “Mooie Mannen Parade

 1. Wat heb jij de bronst mooi in beeld gebracht, zelfs de burlende mannen staan er scherp op ( is mijn niet gelukt, was vaak te weinig licht in die periode). Prachtig ook met de herfstkleuren als decor. Het is even weer terug in de tijd, maar leuk om te zien.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Toch nog een onverwachte terugblik op de bronst. Je hebt er zo te zien en te lezen nog een behoorlijke portie van meegekregen. Het leverde zowel mooie als vermakelijke beelden op. Zoals dat hert het hek passeerde is opmerkelijk. Ik heb ze er ook over zien springen. Ik heb mij dit jaar niet zo beziggehouden met de bronst, maar ondanks dat toch ook enkele bijzondere momenten meegemaakt. Het blijft toch wel een bijzonder schouwspel.
  Oh ja, de foto’s van de vliegenzwammen zijn gelukt.
  Groet, Kees

  Like

 3. Inderdaad een juiste titel hahahaha…
  Het zijn zeker hele mooie mannen en die heb je ook nog eens heel mooi in beeld weten te brengen 🙂 Mooie variatie in hun houding en ook nog een gevecht. Je rozenbottels maken een mooie kleurige breek en het judasoor is werkelijk een plaatje.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Leuk dat je deze serie nu pas plaatst, want dan krijgt het net weer meer aandacht dan wanneer je het in oktober had geplaatst. En de aandacht verdient het, want er zitten erg knappe platen bij. Top dat je ook nog even een gevecht zo mooi in beeld hebt gebracht. Dit zou wel eens je laatste uitgebreide fotoreportage van de damherten kunnen zijn. Zou toch zonde zijn he?

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

  • Ik denk dat een iets kleiner bestand geen kwaad kan voor het gebied. Ik zou er innieder geval geen moeite mee hebben. Misschien moet je er dan wat meer moeite voor doen, maar daar is ook niks mis mee toch?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s