4 reacties op “Natuurmoeheid?

 1. Hallo Dick, van natuur heb ik nooit genoeg maar weet zeker deze foto’s van architectuur te waarderen ook omdat ik jaren in de architectuur heb gewerkt en daar dus veel affiniteit mee heb. In elk geval zijn dit prachtige opnames!
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Dit soort fotografie is toch een vak op zich. Ik kom regelmatig in Apeldoorn, maar ik heb naar het belastingkantoor en Theater Orpheus nooit op deze manier gekeken. Zo kijk ik er toch met hele andere ogen naar. Je beheerst de kunst. Ik zal het je niet nadoen. Ik beperk mij tot voornamelijk de natuur.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  natuur kan je me neit vaak genoeg laten zien want deze is iedere keer weer verrassend en laat ons ook steeds weer nieuwe en mooie momenten zien. Wat jij nu laat zien is ook werkelijk schitterend. Ik durf me daar niet zo aan te wagen maar het is wel heel mooi. Je hebt deze foto’s werkelijk schitterend in beeld gebracht met verlichting en al.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s