12 reacties op “Tijd voor Actie!

 1. Haha, ik dacht even dat ik naar je eerdere serie zat te kijken, totdat ik de tekst even doorlas. In deze periode foto’s maken van ijsvogels leveren veel identieke platen op. Maar het blijft inderdaad prachtig om te zien en te fotograferen. Leuk ook om de vos en de schapen zo in 1 foto te zien en dan zeker de dreigende houding van beide. Maar de 4de en 5de foto zijn de blikvangers van deze serie. Schitterende platen zijn dat!

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 2. Goh, wat ben jij ondankbaar zeg … hahaha Grapje. Niet blij met zo’n prachtige zonsopkomst want dat kost tijd. Nou, ik ben blij dat je het toch niet kon weerstaan want met die nevel erbij is het toch echt zeer mooi. Je wilde actie op wat voor manier dan ook, je doelde op de ijsvogel maar als Limburgse waar we geen tamme vossen hebben is zo’n prachtig vosje toch actie waar ik graag eens deel van zou uitmaken, ook al is die tam.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een cadeautje, zo’n zonsopkomst met wat nevel als je er niet op hebt gerekend.
  Die ijsvogel is vrijdag weer aan mij voorbij gevlogen ( ben niet geduldig genoeg denk ik)…
  Mooie beelden weer, leuk die vos met de schapen, is eens wat anders dan de bedelblik
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  Wat kunnen zonsopkomsten mooi zijn. Jij hebt hier een paar schitterende momenten vastgelegd. Ik vond de beschrijving van jouw weg naar de ijsvogelplek amusant en herkenbaar. Ik vind het vaak ook niet prettig om mensen te zien die een zelfde doel lijken te hebben als ik. Ondanks het afzien heb je weer een paar mooie ijsvogelplaten. Helaas is het urenlang wachten uiteindelijk deze keer niet lonend geweest. Grappig om te lezen dat je hier nog schrijft over de naderende bronst .
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 5. Dat zijn wel hele mooie plaatjes van de zonsopkomst ! Misschien word je zo nog een ochtendmens….De ijsvogel en vos met schaap zijn ook heel mooi weergegeven, lekker brutaal die rugzakvos, een blog die de moeite waard is ! Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 6. Kenonne!!!! Ik wil neit zeggen dat ik nu jaloers ben maar ik ben het WEL!!! Wat een prachtige zonsopkomsten laat je hier zien en zo sfeervol * slaakt diepe zucht*. Ook de ijsvogel is weer fantastisch. Van mij mag je zoveel ijsvogels plaatsen als je wilt want die zijn echt mooi. De vos komt idd vaak bij de ijsvogelplek maar ze mogen ze daar niet meer voeren (eindelijk). De paddo’s zijn ook weer heel sfeervol. Ik heb weer enorm zitten genieten hier.
  Groetjes, Helma

  Like

 7. Heerlijke serie Dick, prachtig die zonsopkomsten, mooie serie ijsvogeltjes en fijne gedragsfoto’s van de vos. Als je met deze beelden een dagje Amsterdamse Waterleidingduinen kunt afsluiten mag je heel tevreden zijn.

  Groeten,
  Ad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s