11 reacties op “Een Rustige Herfstdag

 1. Zo dat zijn weer fraaie plaatjes; de zonsopkomst , de knobbelzwanen mooi sfeervol weergegeven. De ijsvogel heeft idd zn best gedaan om mooi op de plaat te komen en dat is hem goed gelukt ! Zwartwordende wasplaats heel erg mooi (nog nooit gezien) en dan de laatste foto met verdubbelingseffect vind ik supermooi ! Hoe krijg je het voor mekaar ……..
  Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 2. Wat heb je die ijsvogel toch mooi erop gekregen daar op dat plekje, ik heb er meerdere keren gezeten maar meestal ben ik het na een half uur zat en wandel dan weer verder. De eerste zonsopkomst foto is adembenemend, en ook de tijmfoto’s vind ik super, zo’n mooie scherpte diepte. Bij de paddenstoelen heb je heerlijk gespeeld met het licht, de twee van de wasplaat vind ik het mooist met dat lichtje in de achtergrond. ook de shitfly staat er leuk op. Bij de 4 totaal foto’s heb ik even goed gekeken en vergeleken, welke ik de mooiste vind, en ik ga voor……4, daar vind ik de paddenstoel wazig in de achtergrond mooier uitkomen dan bij de eerste 3, de linkerkant maakt niet zo heel veel uit. groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  Allereerst een compliment voor het hele verslag. Daarnaast heb je een prachtige serie van de ijsvogel kunnen maken. Zo is het mij daar nog nooit gelukt. Jij hebt ook al wasplaatjes gevonden, de tweede foto ervan vind ik het mooist. Schietmot 1 vind ik mooier dan nr 2, ik houd nu eenmaal van een scherp onderwerp. Van de afsluitende totaalplaatjes vind ik nr 4 de topper, met nr 3 als een goede tweede.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Hallo Dick, dit is weer genieten van zo’n mooi gevarieerd blog. De foto’s van het landschap met de opkomende zon vind ik schitterend. Wat een sfeer heb je hier in kunnen leggen. Tja en dan het ijsvogeltje. Daar ben je goed in geslaagd om die mooi op de foto te zetten. Het blijft een fascinerend vogeltje. De foto’s van de zwammen met bokeh bollen, insecten zijn schitterend. Kiezen… ik zou het niet weten. Ik vind ze allemaal prachtig.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 5. Echt weer een geweldig mooi en ook heel sfeervol blog. De openingsfoto met de zonsopkomst en de dauw vind ik echt geweldig om te zien. Ook ben ik helemaal niet jaloers op je schitterende foto’s van de ijsvogel grrrr………… Ook de paddo’s en de schietmot zijn heel mooi en sfeervol. En hoezo kiezen!!! Dat gaat echt niet bij al deze mooie afbeeldingen.
  Groetjes,
  Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Hai Dick,

  Prachtig hoe je de paddenstoelen er op hebt staan. Stuk voor stuk mooie sfeervolle beelden. je hebt mooi gebruik gemaakt van het tegenlicht. Leuk ook de gele kwikken en vooral die op het stokje. Dat zijn toch de leuke beelden, want meestal huppelt deze vogel alleen op de grond op zoek naar voedsel. Tsja, met ijsvogels kun je mij altijd een plezier doen. Grappig dat ze soms voor je neus zitten en dat je er dan in eerste instantie geen erg in hebt. De tweede foto uit de serie is super. Ik mag dat ook graag zien, wanneer ze veertje voor veertje door hun snavel laten gaan.
  Top.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 7. Jij hebt ook helemaal door hoe de verdubbelaar werkt 😉
  De zwartwordende wasplaat vind ik schitterend. ( zowel de zwam als je foto’s )
  Ijsvogeltje is natuurlijk ook mooi en de eerste drie zijn prachtige sfeerbeelden!

  Groet Loes

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s