11 reacties op “De Moeilijke Natuur

 1. Zo halverwege het blog dacht ik … Deze gaat mijn favoriet worden, en deze … Maar hoe verder ik naar beneden kwam hoe mooier het wordt. Nu weet ik het niet meer welke ik het mooist vind.
  In elk geval zitten er heel wat mooie plaatjes tussen en ik vind het helemaal niet zo magertjes aan opbrengsten.

  Liked by 1 persoon

 2. Hazenpootjes, heksenboter, spekzwoerdzwam, rodekoolzwam, soms denk ik dat ik in een bijzondere kookrubriek ben terechtgekomen. Niets is minder waar. Je pakt hier weer uit met een flinke reeks schitterende platen. Groenendaal, Leyduin en omgeving en niet te vergeten de AWD hebben samen behoorlijk veel te bieden. En dan is er nog die jachtnaaktslak in actie. Wat een uniek moment waarbij je de slow motion toch heel knap hebt vastgelegd. Je blinkt wel uit met geslaagde composities, mooie kleuren en lichteffecten. Een serie waar je met plezier naar kijkt.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hallo Dick, dit blog is een lust voor het oog met een humorvolle beschrijving die een glimlach op het gezicht tovert zorgen er voor dat ik genoten heb van de prachtige foto’s. Aan een keuze begin ik niet want elke foto is uniek en fraai.
  Groeten,
  Roos

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Tsjonge, wat een verzameling zeg. En ook nog eens prachtige platen en niet van die alledaagse kiekjes. De proseleinzwam is 1 van mijn favorieten, maar het jonge hazepootje is helemaal af. Normaal zie ik ze alleen in uitgebloeide vorm, maar in dit stadium vind ik hem nog mooier. Het druppeltje en de mooie voorgrond maken de foto super.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. Potjandori zeg! Iedere keer als ik weer een alert van je lees denk ik: Wat zal Dick nu laten zien want mooier dan de vorige keer kan haast niet en toch heb je het weer voor elkaar. Schitterende paddenstoelen en zwammetjes en ohw….. wat een mooie compo’s en kleuren. Werkelijk heel gaaf Dick.
  Mijn complimetnen hoor.
  Groetjes,
  Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Nog even nagenieten van de mooie herfst bij jou, lekker wat kleur op wederom een troosteloze grijze dag…. Ik vind het knap dat jij die honingzwammen toch op een aantrekkelijke manier kon fotograferen, ik loop er vaak om heen, bekijk ze en loop door omdat ik niet zie hoe ik die grote zwammen een beetje leuk kan vastleggen. De halve vliegenzwam vind ik leuk, en de serie eronder helemaal met wat echte herfstdingetjes en in de achgtergrond de vliegenzwam.
  De jonge porseleinzwammetjes zijn ook mooi net zoals de rode koolzwammen, die spreken mij toch meer aan dan de grotere bruine zwammen. Hazepootje, ook leuk, heb ik dit jaar weer niet gezien.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 7. Wat een mooie (knol) honingzwammen, heel erg mooi vastgelegd met prachtige achtergrond ! Het hazepootje is ook helemaal top, die ben ik nog nooit tegengekomen maar het allermooist vind ik toch het beukennootje met op de achtergrond de vliegenzwam, heel erg origineel ! Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s