9 reacties op “Nazomeren in de AWD

 1. Of het nu haften, juffers of libellen zijn, met dauw op hun lijf kunnen ze prachtige plaatjes opleveren waaruit het inderdaad soms lastig kiezen is. Dat leer je vanzelf. Als je veel keuzemogelijkheden hebt is het wel prettig dat je er ook een passende omgeving bij kunt zoeken.
  En dan toch op de valreep nog boomkikkers. Het verraste mij al dat het je nog niet eerder gelukt was. Nu kan je rustig de winter in.
  En dan nog een paar mooie libellen close-ups tot besluit. Je hebt je wel vermaakt die dag.
  Groet, Kees

  Like

 2. Een prachtig blog en wat een mooie foto’s heb je kunnen maken van de eendagsvliegen en juffers met de dauwdruppels. Leuk dat je toch nog boomkikkers bent tegengekomen en zo mooi hebt kunnen fotograferen. Dat moet je een goed gevoel hebben gegeven.
  Groeten,
  Roos

  Like

 3. Hier zijn wel heel veel mooie foto’s te zien. Wat leuk om zo’n bedauwde haft serie te tonen. Dat komt zelden voor op blogs en maakt het des te leuker. Wel erg veel dauw want er is niet veel van de mooie tekening van de haft te zien.
  Een vos in de AWD is vrij tam, gewend aan mensen. Dat levert zoveel mooie platen op dat ik er vaak jaloers op ben. Zoiets tref je hier in Limburg niet want hier zijn het angsthazen. De kikkertjes zijn ook leuk natuurlijk.
  Eigenlijk zijn het de meest perfecte kikkertjes die ik ken. als ze zo in elkaar gedoken zitten te zonnen zie je goed hoe perfect alles aan elkaar gesloten is, alles past precies als je begrijpt wat ik bedoel.
  De heidelibel is een Bruinrode, want heeft geelzwarte poten en geen hangsnor. Maar zoals je al zegt, het is niet belangrijk in deze.

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een mooie serie, prachtig die eendagsvlieg en het juffertje met de dauwdruppels, zo vroeg ben ik nooit in de AWD……
  Je boomkikkerserie is top en ook de gele kwikstaart heb je er ondanks de afstand erg mooi op staan. De heidelibel met tegenlicht spreekt mij ook erg aan.
  Een heerlijk nazomerblogje…..leuk om te zien op een onstuimige herfstmiddag
  groetjes Ghita

  Like

 5. Je hebt dan geen sfeerbeelden vast kunnen leggen zoals je van plan was maar dit is ook heel erg mooi ; de eendagsvlieg is prachtig om te zien zo bedauwd en van alle kanten te benaderen, de gele kwikstaart is ook mooi met de weerspiegeling in het water en dan de boom kikker zijn echt leuk om te zien, het zijn net kleine beeldjes ! Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 6. Hai Dick,

  Tsjonge, wat een serie beelden zo bij elkaar.
  Leuk om eens een ander insect te zien met dauwdruppels. Altijd maar libellen en vlinders, zo’n eendagsvlieg is weer eens iets anders.
  Van de juffer vind ik de 3de foto schitterend. Prachtige achtergrond en de juffer kijkt je ook nog eens mooi aan. Heerlijke foto van de vos en je boomkikkers zijn ook nog eens prachtig.
  Die laatste foto van de kikker is helemaal top. Prachtige scherptediepte en kleuren.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s