13 reacties op “Paddestoelenziekte

 1. Je bent wel op dreef met de kopergroene bekerzwammetjes. Ik heb het bij één geslaagde (vind ik zelf) poging gelaten, maar misschien moet ik nog eens in de herkansing. De plaatjes motiveren mij wel. Russula, eekhoorntjesbrood, amaniet, stuk voor stuk interessante soorten maar het is vaak lastig om een mooi fotogeniek exemplaar te vinden. Wat is er overigens mis met een mooie registrerende foto? De afwisseling met meer sfeervolle beelden vind ik wel nodig voor de variatie. Leyduin heeft je weer verwend met mooie modellen waar je goed gebruik van gemaakt hebt.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met je 50.000ste !
  Ik loop je nog een aardig eindje voor, maar met jouw frequentie van bloggen loop je vast snel in, want bij mij wordt het aantal blogjes juist steeds minder.
  Leuk dat je de Kopergroenbekerzwammetjes weer vond, ik heb een paar keer de tak van vorig jaar geïnspecteerd, maar het was steeds niks.
  Knap hoe je dat kleine spul er steeds heel behoorlijk op krijgt, je begint een aardige paddo-expert te worden, en ja, daar hoort die ziekte dan gewoon een beetje bij.

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 3. Heel erg herkenbaar ; paddenstoelenziekte…… geen koorts gelukkig maar wel elke keer met de neus over de grond met het hondje uitlaten ! Mooi zijn de kopergroenbekerzwammetjes die heb ik nog niet gevonden, ook de russula’s zijn mooi van kleur en dan het laatste plaatje de dauwdruppels aan het webdraadje vind ik een helemaal top ! Hier op de Veluwe zijn er juist heel veel paddestoelen, is dan toch verschillend per regio, jammer dat het paddoseizoen weer bijna voorbij is. Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 4. Heb nu een paar herfstwandelingen gemaakt en heb precies 1 paddenstoeltje gevonden. Ik snap er niks van. Je hebt hier alles weer heel mooi vastgelegd en troost je, de ziekte gaat vanzelf weer over als het straks weer voorjaar wordt. Trouwens, hoe erg is een ziekte waarbij je buiten moet verblijven en waarbij je foto’s moet maken ….

  Liked by 1 persoon

 5. Die kopergroene bekerzwammetjes vind ik echt heel mooi. Nog nooit zelf gezien maar ik weet dat ze vrij zeldzaam zijn. Je Eekhoorntjesbrood vind ik toch heel mooi vastgelegd hoor. Je bent er zelf dan niet zo tevreden over maar ik mag deze plaatjes erg graag zien!. Bovendien is je Russula ook een pracht exemplaar.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Pas maar op met je paddoverslaving. Straks ga je nog hallucineren! Maar het levert je wel fraaie foto’s op van allerlei soorten. Leuk om te zien hoe een tak met de Kopergroenbekerzwam zo veel mooie foto’s kan opleveren. Daaraan kun je zien dat het met het geklungel wel meevalt. Misschien tijd voor een andere blogtitel?

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 7. Weer zeer mooie opnamen,
  deze helaas nog niet tegengekomen.
  Wel kan ik je ten zeerste aanraden naar Elswout te gaan,
  Bijzonder veel soorten mooie paddestoelen, en ben daar dan ook meestal niet weg te slaan in het paddo seizoen.
  anders zit ik namelijk meestal in het AWD 😉
  hoop je is tegen te komen
  Groet Patrick

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s