7 reacties op “Pyreneeën 4: Landschap en de Rest

 1. Het is duidelijk een geslaagde vakantie geweest. Jullie hadden niets te klagen over mooie landschappen, zoals je hier overduidelijk laat zien. Daarnaast veel aantrekkelijke fauna. De vlinder en bergmarmot maken je verslag compleet. Het is altijd een goed gevoel als het niet makkelijk is om een dier te fotograferen en het lukt toch. Gebruik maken van de moderne mogelijkheden bij het fotograferen heeft ook duidelijk zijn vruchten afgeworpen. En nu weer Nederland, misschien wel somber en grijs zoals vandaag.
  Groet, Kees

  Like

 2. Wat een mooie serie weer, de berglandschappen met de koeien en de meertjes doen mij terug denken aan de wandelreis door de Pyreneeën die ik ooit samen met mijn man maakte, en wat een verschil tussen een bewolkte grijze dag en zo’n dag met een strakblauwe lucht en kraak helder water. Die bergmarmotten heb ik destijds niet gezien ( alleen horen fluiten), prachtige serie heb je van deze leuke diertjes. De mooiste foto uit deze blog vind ik die van de waterval, schitterend.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Lekker zo in november nog even terugblikken op de zomer. Berglandschappen zijn herlijk om te fotograferen. Je eerste foto van het Lac D’Ilhéou vind ik samen met de waterval de mooiste. Ook een hele leuke serie van de bergmarmotten. Hetzelfde heb ik ooit eens mee mogen maken in Oostenrijk. Ook schuw, maar daardoor des te leuker!
  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 4. Een heerlijk blog met een mooie varia. De Knoopkruidparelmoervlinder vind ik echt onwijs mooi maar ook je landschappen zijn heel fraai geofotgrafeerd. Er zit ook een mooie diepte in. En dan niet te vergeten die Bergmarmot. Wat geweldig dat je die ook kon platen. Echt super. Ik heb weer enorm genoten.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s