6 reacties op “Op pad in Leyduin

 1. lekker blog weer; weer leuk hoe je je alles beschrijft.
  aangezien ik niet veel tijd heb momenteel om zelf te fotograferen, geniet ik van dit soort beelden.
  fijne weekend!
  gr Astrid

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Ook als je zelf regelmatig in hetzelfde gebiedt rondstruint blijft het verrassend om te zien dat we beiden met een hele andere oogst thuiskomen. Ok, sommige soorten hebben we beide gezien, maar er blijft toch opmerkelijk veel variatie over.
  De twee laatste beelden van de cicade vind ik de mooiste van de vier Je laat ook details van de inktzwam zien. Zo dichtbij kan ik met mijn lens niet komen. De staande beelden van rodekoolzwam en porseleinzwam zijn heel fraai geworden. Het blijft een “hell of a job” om de kopergroene bekerzwammetjes mooi vast te leggen. Toch is het je gelukt. De laatste porseleinzwammen vormen een prachtige afsluiter.
  Groet, Kees

  Like

 3. De laatste vind ik het allermooist maar gedurende het blog heb ik heel wat moois voorbij zien komen. Allemaal bijzonder gekleurde paddenstoelen die ik vrijwel allen nooit zie … hoe kan dat toch. De close up van de druppel inkt is ook heel bijzonder en de schubzwam in ontbinding, 2e foto van die zwam … ook heel gaaf.

  Liked by 1 persoon

 4. Er gaat idd een hoop tijd in zitten maar geeft ook een voldaan gevoel als je zulke mooie plaatjes dan weer terug ziet op de pc. Heel erg fraai zijn ze allemaal maar de rode koolzwam is toch wel favoriet , je hebt ze prachtig vastgelegd met mooie scherptediept en fraaie kleuren. Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 5. Ik kan hier heel veel gaan zeggen maar dat is helemaal niet nodig.
  ik ben hier gewoon stil van zo mooi al deze paddenstoelen, zwammetjes en kleine diertjes.
  Werkelijk schitterend hoe je een en ander hebt vereeuwigd. Die super kleine Kopergroenbekerzwammetjes heb je echt zo gaaf neergezet en ook de rode koolzwammetjes. Ga ik dus toch weer uitbreiden in mijn reactie hahahaha…… Nee, echt een superblog met schitterende foto’s.
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s