7 reacties op “Op zoek naar illusies

 1. ik heb niet zo veel met paddenstoelen; iig niet het fotograferen ervan; maar de 1 na laatste foto vind ik wel boeiend; dat onscherpe gaat me steeds meer fascineren op de een of andere manier.

  Liked by 1 persoon

 2. Het is leuk om te spelen met scherptediepte en bokeh bubbles. Er zijn zo veel mogelijkheden, zoals je hier ook mooi laat zien. Persoonlijk houd ik ervan dat er steeds wel een deel scherp afgebeeld moet zijn, maar smaken verschillen nu eenmaal. In Groenendaal ben ik inmiddels ook een paar keer geweest. Geen aardsterren, maar wel nieuwe geweizwammen. Je zal later wel zien dat mijn impressie weer een heel andere is dan de jouwe. Dan maakt het ook leuk. Interessant om te zien hoe je experimenteert.
  Groet, Kees

  Like

 3. Zo, wat ben jij lekker bezig geweest met de paddenstoelen! ’t Wil bij mij allemaal nog niet zo lekker naar mijn zin lukken, maar deze foto’s zorgen wel voor inspiratie!
  De staande aardster vind ik heel fraai, net als de hele serie van de langsteelfranjehoedjes. Erg leuk om te zien en te lezen hoe je op zoek bent naar al die effecten, dat blijft mij ook steeds fascineren.
  De onscherpe beelden kan ik ook wel waarderen!

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 4. Wauw, wat heb jij je uitgeleefd daar in het bos, ik vind het echt een supermooie serie, leuk die aarster van verschillende standpunten, de mycena’s met de wazige in de achtergrond. Ik vind het gewoon een supergave serie, ik krijg zin om ook weer voor de paddo’s te gaan…maar eerst nog de hertenbronst (want je weet maar nooit, volgend jaar zie je ze misschien niet meer).

  Like

 5. Prachtig, ik heb weer met verbazing zitten kijken hoe je ze weer op de plaat hebt gekregen, zo mooi ! En dan vooral het peutertje met de reus vind ik errrrg mooi en die daaronder het “mystiek onscherp” daar houd ik ook wel van. Een hele mooie serie heb je weer laten zien, groeten Adria

  Like

 6. Je hebt je aardig uitgeleefd hihi…….
  Mooie en sfeervolle zwammetjes em mooie zachte achtergronden.
  Je Langsteelfranjehoed heb je echt heel mooi geplaat. De solo hoed maar ook het kleine bosje 🙂
  Ook de aardster is heel mooi vereeuwigd. Een prachtig blog met een hoog geniet gehalte.

  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s