5 reacties op “Los Zand: Augustus 2015

 1. Hoi Dick,
  Zo zie je maar, er blijven vaak wat beelden liggen die best wel de moeite waard zijn om eens te laten zien. De Calatrava bruggen zijn beslist fotogeniek, zoals je ook hier laat zien. De manier om wespen te fotograferen is een vondst die je mooie beelden heeft opgeleverd. Ook bij ons in de tuin is een boomblauwtje op bezoek geweest. Bijbehorende beelden komen waarschijnlijk pas in de stille novembermaand aan bod. Wel prettig als ze ontspannen blijven zitten. Slakken zorgen wel vaker voor bijzondere beelden, gelukkig zijn ze meestal ook niet zo snel weg. En oh ja, de kopergroenbekerzwammetjes heb ik inmiddels gevonden. Wat zijn die belachelijk klein.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  je los zand blogs zijn altijd als zoete rozenblaadjes op drijvend water.
  Ik vind ze altijd schitterend om te zien en ook misschien wel door de varia 🙂
  Van de Citer had ik zelfs nog nooit gehoord *schaam*, maar je hebt deze onwijs mooi in beeld weten te brengen. Het boomblauwtje is ook geweldig en ook je mooie experimenten met de wesp op de tuintafel. lijkt me dan ook best de moeite waard om uit te proberen :-).
  Het verhaal van de slak en de TomTom is hilarisch whahahaha…. echt geweldig.
  Zwaluwtje en icarusblauwtjes zijn ook mooie platen geworden.
  Groetjes,
  Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s