15 reacties op “Het Gezwam Begint Weer

 1. Wauw, wat een mooi blogje. Die kopergroenbekerzwammen zijn gewoon superlastig, ik heb er vorig jaar ook flink mee liggen stoeien. En ik heb ook altijd dat ik er een beetje in moet komen met het fotograferen van zwammen. Jouw vliegenzwam serie vind ik echt top, alle foto’s….die zou ik zelf graag eens zo maken. Wie weet krijg ik daar komende week nog gelegenheid voor.

  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Je motiveert mij wel om het beschreven gebied ook op te zoeken, zeker nu ook mijn vakantie voorbij is. Het paddenstoelenseizoen kan voor mij nu ook gaan beginnen. Ondanks de moeilijke condities heb je de mini’s toch al mooi in beeld gekregen, maar ze halen het niet bij de vliegenzwammen. Die zijn deze keer de kers op de taart.
  Groet, Kees

  Like

 3. Hai Dick,

  Ik had al een aantal foto’s uit dit blogje op FB gezien, maar zo bij elkaar is het ff een stukkie mooier.
  Dat hele kleine spul is wel mooi, maar wat mij betreft meer voor de echte macro-fanaten. Geef mij maar het laatste deel van jouw serie. Stuk voor stuk prachtige dromerige platen. Een kabouter zou er zo intrekken. De sfeer is werkelijk fantastisch.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 4. Jeetje………….. ik zie toch echt wel een beetje groen hoor Dick. Werkelijk een machtige mooie serie met niet alleen de zeldzame Kopergroenbekerzwam, maar ook je vliegenzwammen zijn geweldig mooi en heel sfeervol in beeld gebracht. De natuur wordt zo nog mooier dan hij al is. Mijn complimenten. Ik doe je dit nog niet na.
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Jij bent goed bezig Dick! Een heerlijke serie, waarvan de eerste Vliegenzwam toch wel de absolute topper is, maar de Kopergroenbekerzwam heb je ook heel verdienstelijk gefotografeerd ( ik weet hoe klein het is).
  De onbekende zwammetjes zouden Wieltjes kunnen zijn? Zowel de zwammetjes als de foto’s spreken me wat minder aan, maar voor de rest heb je puike foto’s neergezet!

  Groetjes Loes

  Like

  • Het zou best kunnen dat het wieltjes zijn. Ze lijken er iig wel op. Ben met je eens dat dit niet de mooiste van dit blog zijn, maar bij gebrek aan beter. ..
   Groetjes. Dick

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s