13 reacties op “AWD Augustus

 1. Zoals altijd, mooie foto’s en een goed verhaal. Vreemd hè van die niet bloeiende heide bij De Zilk, terwijl in de rest van Nederland de heide paarser dan paars was dit jaar. Meestal kies ik geen favoriete foto omdat iedere fotograaf zijn of haar foto’s met aandacht maakt en uit zoekt. Maar vandaag maak ik een uitzondering, omdat ik je plaatjes van het Heermoes echt heel inspirerend vind. Groetjes

  Liked by 1 persoon

 2. Toevallig ben ik de afgelopen dagen ook bezig geweest met bloemetjes in het duin, dus die foto’s heb ik met extra belangstelling bekeken.
  Geen idee of het idd Strandduizendguldenkruid of gewoon Duizendguldenkruid is, maar mooie beelden, prachtig van kleur.
  Complimenten voor de Stijve Ogentroost, ik heb dat plantje al meerdere keren geprobeerd, maar nog nooit met een blogwaardig resultaat.
  Parnassia 6 vind ik met de grotere scherptediepte mooier dan 5, kan hier ook goed, de achtergrond blijft mooi. Nr 7 met de lichtgrijze achtergrond vind ik ook heel geslaagd.
  De bloem komt bij nr 8 goed uit, maar met die zwarte achtergrond is het naar mijn smaak toch te hard.
  Verder wil ik de zandpaddo’s en de waterjuffers nog even noemen, allebei prachtig!

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick, het is nog een beetje zomer in jouw blog, de keizersmantels hebben zich dit jaar goed laten zien, ik heb in de AWD zelfs meer keizersmantels dan koevinkjes gezien. Mooie foto’s heb je van deze vlinder, ook het gamma uiltje heb je mooi, die heb ik dit jaar gemist. Jouw bloemenfoto’s blijf ik gewoon prachtig vinden, parnasia 4 en 5 zijn mijn favorieten, maar de paddenstoel met de tweede wazig erachter is de topper voor mij, beloofd wat voor komende tijd….meer paddo’s denk ik.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  dan misschien geen boomkikkers of vossen maar wel prachtige bloemen en… de Keizermantel., Die met de gehavende vleugels is trouwens ook echt heel mooi gemaakt! Bijzonder om te lezen dat er bijna geen heide was, en nee, je hoeft niet naar de postbank want er zijn ook andere plekken om heide te fotograferen. Ik ben nog nooit op de Postbank geweest maar heb wel bloeiende heide.
  Je vogeltjes zijn echt goed gelukt en de mooie mannen mogen er ook zijn hihi…… Je Parnassia is echt supermooi. Ik heb enorm genoten van je wandeling.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Het heeft vaak weinig zin om een planningslijstje te maken dat blijkt wel weer. De natuur doet zijn eigen ding waar het de kans krijgt en dus kom je hier met leuke en mooie verassingen op de proppen. de bloempjes zijn mooi en die stengel heel mooi. Goed oog gehad in deze!
  Normaal ga ik niet voor de hertjes maar deze keer wel, super foto’s.

  Liked by 1 persoon

 6. Geen heide, geen reeën, maar niet vergeefs op stap. Leuk om te zien dat jij parnassia weer heel anders hebt gefotografeerd dan ik een tijdje terug. De keizersmantel is een mooie vlinder die je goede kansen heeft gegeven, gehavend en wel. Het Oosterkanaal heeft dit jaar tamelijk weinig te bieden, helaas. Ook ik ben het anders gewend.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s