4 reacties op “Blauwtjes voor het Ontbijt

 1. Je blauwtjes zijn toch echt wel leuke plaatjes geworden hoor Dick. Je hebt ze in eider geval met dauw en je uitsnedes heb ik sowieso in de vergroting gekeken (doe ik meestal wel). Mooie rustige achtergronden ook. Die wespenspin is ook een mooi ezemplaar. Hoewel ik gruw van spinnen vind ik deze dan ook nog mooi . Ik heb ze zelf ook op de foto gezet maar die moet ik nog plaatsen. En je weet toch dat vrouwen schatjes zijn *grijns…………………….*.
  Je klaprozen zijn ook niet te versmaden en vooral de Zaaddoos heb je schitterend vereeuwigd.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 2. Mooi dat je de slaapplaats van dit fotogenieke vlindertje gevonden hebt. Maar dan moet je, voor jouw doen, wel vroeg uit de veren. En ondanks de de druppels op de eerste paar foto’s vind ik de allerlaatste foto van het vrouwtje het mooist qua compositie en scherpte. De klaprozen zijn een fleurige afsluiting van dit blog.

  Gr. René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s