6 reacties op “Op Zoek in Zwaansbroek

 1. Hoi Dick,
  De aanhouder wint: jij hebt je icarusblauwtjes uiteindelijk toch in beeld gekregen. Opnieuw blijkt dat ze fotogeniek zijn. De soldaatjes mogen er ook zijn: knappe beelden en een toepasselijke tekst. Tenslotte is ook de distelvlinder niet te versmaden. Je ziet ze niet zo vaak, maar deze heb je mooi vastgelegd.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Hai Dick,

  Complimenten toch weer hoe je dit soort dieren en planten vast weet te leggen. Met knappe achtergronden wat inhoudt dat je gewoon goed weet waar je mee bezig bent. De eerste foto van het blauwtje en de foto van de kruisspin zijn voor mij het mooist en dan vergeet ik nog bijna het vertwijfelend kijkend soldaatje. Ook erg mooi geplaat. Je andere blauwtjes zijn ook mooi, maar dat soort foto’s zie ik wel vaker. Nee, die eerste van het blauwtje is mooier. Niet alleen vanwege de veel mooiere stukjes oranje op de vleugels, maar vooral vanwege de mooie scherptediepte waardoor de stengel zo lekker vervaagd. Die had je eigenlijk moeten hebben met de achtergrond van je laatste foto. Mooie serie Dick en ik ben benieuwd of je geslaagd bent in je zoektocht.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  weer een mooi insektenblogje met een paar mooie foto’s van distelvlinder en icarusblauwtje. Die laatste heb ik dit jaar heel weinig gezien, terwijl ik vorig jaar in de AWD overal blauwtjes zag. De buikspieroefening van het soldaatje heb je ook mooi vastgelegd. Maar ook de bloemen heb je prachtig, dat lukt mij nog niet zo, als er een beessie op zit gaat het wel, maar alleen bloemen, dat zie ik nog niet zo bij mij.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Haha, buikspieroefeningen, grappig. Het gewoon knuppeltje mag dan wel algemeen zijn maar ook ik die toch altijd op zoek is heb deze pas kort geleden voor het eerst gezien. Een wonderlijk modelletje. Je vlinders staan er allemaal mooi op, en blijven een geliefd onderwerp voor de meeste mensen zo ook voor mij. Ik vind de een na laatste het mooist en ook de kruisspin omdat die eens vanaf een ander standpunt getoond wordt.

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  geweldig zoals je de Icarusblauwtjes in beeld ehbt gebracht met prachtige zachte achtergronden. Ook de soldaatjes zijn in een grote varia van poses vereeuwigd. Wat ik ook werkelijk heel erg mooi vind is de foto van het Perzikkruid. Daar ben ik werkelijk voor gevallen. Echt geweldig mooi!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s